А може ли играчката/те да се купуваат самостојно без да се собираат сликички, од Краш продавницата? Ако може, нека си одбере детето која играчка ја сака, пиши ми во ЛП и ќе ви ја испратам. Стварно не се разбирам како оди ова со собирање сликички, ама ова ми изгледа на многу поедноставен начин.
Намаливме на работа со јадење животинско инаку ќе средевме за уште една играчка. За сите бебиња на колегите по една играчка зедовме. Кога стигна првата се изненадив колку големи се. Баш ќе пишам на колегата до кај сме онлајн со новите албуми да видам дал има можност да нарачаме пошто немаме поќе деца меѓу колегите. Албумот ми е веќе некое време собран, од муакет уште немам листот пратено.
Samo kodovi Ako nekoj e vo moznost ne mi e prijatno da primam igracki Ako nekoj/a e vo moznost blagodaram mnogu
Ako saka nekoj Za 500 denari mozam da mu poracam koja saka igracka od nagradite od digitalniot album na krash , isto i za igrite so karti sto se kako nagradi od krash
Nie popolnivme Eden digitalen album , ni Treba uste Eden t.e uste 120 Koda Ni Treba vasa pomos , Ako ste vo moznost pustete mi nekoj kod vo poraka , Blagodaram odnapred
Здраво, зарем никој ги нема 225 и 244 ми фалат па два пати за два албуми. Имам и џокер , би завршила работа и една било која со џокерот да комплетирам еден албум. Имам доста дупликати за менување. Ако некому му одговара може и по 10 кода неискористени за дигиталниот за една од овие две што ми фалат.
229, 232 и 241 ми фалат од дигиталниот, ако некој има да ми прати код или да се смениме на дигиталниот. Сите кодови ми се внесени