најдобро е да се сакаме самите себе зошто никогас не можеме да се повредиме! малце себично е ама вистинито ...
1.Се што било поминало за друг пат повеќе памет. 2.Имај надеж,бори се и биди стрплива за она што сакаш да го имаш. 3.Нека не те интересира што мислат другите за тебе, едноставно биди си тоа што си. 4.Не кажувај се и сешто на секој, и така никој не ти мисле арно.
живеј и остави другите да живеат, никој ништо не ми може освен Господ! Не суди за да не ти биде судено. овие три најчесто ги користам.
Една одлука може да ти го промени целиот живот, затоа внимавај на одлуките Никогаш не вели никогаш! Не прави го она што несакаш тебе да ти го прават!
Ах, си го заборавив потпасот, и тој ми е животно мото Life is like a box of chocolates you never know what you're gonna get!
-Се тече ,се се менува. -Тркалото се врти. -Радувај се кога ќе дознаеш кој ти е непријател-подобро ќе се чуваш од него. -Не ме плашат тие што се пред мене(ќе ги стигнам),ме радуваат тие што се зад мене. -Подобро да ми љубоморат отколку да ме сожалуваат. :geek: