1. Не им го прави на другите она што не сакаш тебе да ти го прават! 2. Никогаш не вели никогаш! 3. Она што не не' убива не' прави посилни.
It is our choices that show who we truly are, far more than our abilities. Carpe diem Не прави им го на другите она што не сакаш да ти го прават!
По автобус и дечко не се трча...секогаш иде нов... KARMA: What Goes Around Comes Around... Don't take life too seriously, nobody makes it out alive anyway...
What goes around,comes around... Don't dream your life,live your dream. Најубавите нешта идат спонтано. Не го прави она на други што несакаш тебе да ти биде направено.
1.Не сонувај го животот,туку живеј го твојот сон. 2.Живеј го секој ден како да ти е последен . 3.Be yourself no matter what they say.
Зад облаците,небото секогаш е сино... Никогаш не дозволувајте поради некој и поради нешто да престанете да верувате во себе!!! Научи да не го чекаш најповолниот момент за да ги добиеш бенефициите кои ги очекуваш,туку оди по нив бидејки можеби некој кој веке трганл пред тебе ке ги добие па подоцна ке се каеш поради тоа што си изгубил! Не ми е важно што мислат другите,јас знам кој/а сум! Ништо не е невозможно ако го сакаш навистина... Колку и да е тежок патот,не планирам да се откажам! Only real eyes can realise real lies! Мислам дека се доволно за сега барем!!!
Moe denesno zivotno moto e . Sakam da ziveam kako sto jas sakam nikoj da ne mi smeta i na nikomu da ne smetam Zar baram mnogu/??????
Моето животно мото е секогаш да ги следам чувствата и да ги реализирам целите според мојата интуиција, а не според нечии други совети. И тоа што можеш да го зашршиш денес, не го оставај за утре... можеби ќе биде предоцна или можеби ќе нема утре...
Zivotot ne e problem koj treba da se resi tuku misterija koja treba da se prozivee!Ne im go pravi na drugite ona sto ne sakas tebe da ti go napravat!Sakaj za da bides sakan!
Никогаш не се откажувај од своите соништа,твоите желби неслучајно се твои затоа што колку и да изгледат неверојатни секогаш можат да се исполнат. Кога нешто силно посакуваш целата вселена ствара заговор за да го добиеш тоа.(Пауло Коељо) И кога имате проблеми и се чуствувате како цел свет да го носите на грб,сетете се дека:Секогаш пред изгрејсонце е најтемно!
Сакај за да бидеш сакан, почитувај за да бидеш почитуван, давај за да ти дадат. Утре е нов ден. Ќе биде подобар. После дождот доаѓа сонце.
Она што неможе да ме убие ме прави посилна Мој живот мои проблеми не си го пикај носот каде што не ти го собира иии живеј го животот денес зошто утре мозе и да не дојде..