Филмов убаво содржински склопен, но ликот на Хулија е повраќаница, која барем мене ме одвраќа редовно да го гледам. Најпрво какви се лошотилоци направи, за сега да ја направат ангелче се со цел публиката да ја засака. Од личност која и забоде нож во грб на сопствената сестра, до грижлива мајка, прекрасна сопруга, мила снаа и на крај жртва која пати по сопственото дете. Дете кое го мразела, кое патем да не била Мелек којзнае и каде ќе завршело. И секако на крај тука Мелек кривец, а Хулија жртва. Каде барем еднаш Хулија доби "осуда" за тоа што и го направи на Мелек?! Не може човек кој е спремен да го направи тоа, потоа да прерасне во дијаметрално спротивна личност. Во реалноста едноставно таков лик не се наоѓа. Се си мислам нејзиниот лик бил замислен како константен негативец, па потоа ај за рејтинг ќе го смениме, јер публиката секогаш ја задржуваат позитивните улоги. Гола вода! Друга работа- секој заплет што им се случува на главните улоги на крај завршува среќно, што уште сега укажува на среќен крај на серијата.
Последно време чат пат го гледам Ај некој нека каже која е сга оваа шо се појави Шо ја играше сабиха у солзи на есента
До кај е серијава? Заврши ли? Баш крајот не можам да го изглеам пошо сум на одмор, ќе треба на нет да ја догледам
Не верувам, другарка ми рече неделава завршувала, ај ќе видиме како и да е едина турска серија шо од крај до почеток ја глеам е, па затоа хаха
Ke ve molam nekoj neka mi kazi kako zavrsi serijata poslednite epizodi voopsto ne gi gledav nemav vreme fala