Ги обожавам сите,здрави се,евтини,и веќе ми стана рутина секој ден да јадам барем една(чувствувам некоја потреба),но овие ми се омилени,иако се малку поскапи,но сепак 32% протеини има во нив
Sakam zitarki, obicno gi jadam na vitalia. Na sabajle koga izleguvam od doma od 5 rab dena jas minimum 3 dena izleguvam so zitarka. Preubavi se, nekako zasituvaat, I na rab I onaka odma se pravi kafe, ne go pijam kafeto na prazen zeludnik.
Омилен десерт ми се житните чоколадца и ги сакам во сите вкусови немам некое најомилено и кога ќе видам некое ново што го немам пробано обавезно си го купувам да го испробам
Житарките ми се хит, особено чоколтцата на Виталиа П.с. Многу се вкусни житариците и заситуваат... Ми се свиѓа што можеш да додадеш млеко/јогурт и да јадеш и надвор од дома... Ич не е скапо, околу 35-40
Океј ми се. Ретко ги јадам. Повеќе ми се допаѓаат тие житните плочки(гранола). Не знам дали е исто со чоколатца .
Јас вчера трчав на маратонот и си земав од новиве барови на Виталиа. Топ се, комплетно сирови, супер се за пред вежбање и ме држеа сита неколку часа.. Ви ги препорачувам ако сакате да пробате нешто ново, здраво и вкусно.