И мене ми се омилени Виталиа антиоксидант, со портокал Чоколадните и јас не ги сакам ич. Тие со јаболко и цимет се супер. Непреболени ми се едни германски големи житни чоколадирани, омилени ми беа тие со портокал. Ги носеа само во еден маркет кај нас, не знам како се викаа, битно беа А не ги носат повеќе , па сега сум на Виталиа.
Ауу ги обожавам! Не дека ми требаат мене пошто слаба сум,ама многу ми се вкусни некои Уствари само витанова од јаготка обожавам и оние од кам чоколадните и на нестле А оние бонжита не можам да ги поднесам,одвратни ми се
Ги обожавам ваквите чоколатца или житни штангли како сакате, ги јадам постојано а најомилени ми се: ова е нешто ново на Виталиа и се изненадив колку се супер. Корни е првото житно чоколатце кое го имам пробано и од тогаш сум фан на овие штангли овие ги нема кај нас незнам зашто инаку се право лудило ептен ги сакам На нестле се исто така вкусни.
Виталија Брусница Чоколадо Ореви и лешници- најмногу ги сакам, се случува и по 5-6 да изедам дневно. [mod-kirilica:l8b3yg9q][/mod-kirilica:l8b3yg9q]
Ги обожавам! Ги имам пробано скоро сите ама овие ми се најубави, суви се како пресувани не се лепливи и мннооогу заситуваат а имаат само 140 калории. Две плочки се во пакување.
Во последно време се навлеков на овие од витаново погоре што се постирани. Сите вкусови се убави ама посебно оној со јаготка и бело чоколадо мњам, мњам ќе треба да одам да си купам.
Ги обожаваммм! На Виталија се најубавите..Омилени ми се : Овие ги обожавам освен тие со малина,другите особено тие со портокал и темно чоколадо.. После тие со јаболко и цимет од Виталија мнооогу ги сакам а и Витанова ама само од јаготка,другите не баш.. А и ќе заборавев,Нестле со темно чоколадо..преубави се!
Абе не сум видела нигде како првите две, што ми направи сега Кај да барам кај да пустам? Само Антиоксидант и Редфрут сум пробала
Ретко, многу ретко се случува да јадам житни чоколатца. Си преферирам Сникерс, посебно новиов со екстра карамела, и Марс, и КитКет. А од житниве, овие ми се најубави, тие од Виталија не ми прават мерак.
Многу често ги јадев овие две, на школските одмори. Цела 4та година се од овие, и јас и другарка ми. Ме интересира колку се калорични, дали се препорачуваат за време да диета и воопшто нискокалорична и здрава исхрана Јас многу често јадам, не само од овие туку сите ги имам испробано. Кога ми се јаде благо, наместо чоколадо секогаш такви си купувам.
Јас си ги купувам од мојов Тинекс овде.Можно е да ги нема сегде,бидејки ете во СП ги нема.. Едното е со сливи и кајсии+л-каратин и коензим Q10+ а другото со лешници и темно чоколадо .Прекрасни се!
Секако дека ги обожавам Последниве месец дена ми се фаворит Витанова со брусница И да, заразни се, после првото иде уште едно, па уште едно...