Јагода, Алис Мирисот - неодолив. Белото чоколадо залепено со житарките, мх мх. Туф, 10ипол е, нема од каде да купам од тука
Имам пробено само на витанова и не се лоши но задолжително од оние со чоколатце, инаку не ми се убави
Витанова ...кајсија Нејќам секс, сакам такво житариче...њам њам. Порано ги зобав Бонжита, ама што знам дали ги прејадов, дали уствари цело време биле грди ама јас не сум прољушкала некои други, како и да сега им откажав љубов. Овие на Виталија (не новите) ми се прееемногу суви бре, некој бљуткав вкус што вадат...бљак.
Овие Витанова се закон!Поубави се од Виталиа иако овие поисфорсирани и поскапи.Нонстоп во ташна си имам бар по едно витанова-у случка да не падне шеќер омилено ми е од кајсија.
Тие од виталија ми се допаѓаат, особено од јаболко и цимет и едно со јогурт и нешто друго. (не ми текнува) Исто така ми се допаѓаат и тие од Витанова. Само тоа од брусница го немам пробано.
Многу ги сакам, ама само оние што се со чоколадо, останатите не ми се убави Мислам дека нема ништо поубаво од ова новово на пионир http://proizvodiusluga.files.wordpress. ... oclock.jpg
^Го имам пробано и ова, многу е вкусно, ама сепак многу ми е поблаго од на пример на виталија или витанова, ова од пионир е поблиску до вистинско чоколадо, ама не и поневкусно од житниве чоколадца.