Премногу ги обожавам многу се вкусни Омилени ми се од витанова (од јаготка) и од нестле фитес (од јаготка)
Јас почнав во последно време да купувам вакви демек диетални од Тинекс, по 12 денари. На филтам. Заборавив само како се викаа. Protein and energy bar, така нешто пишуваше на нив. Се додека на открив всушност колку тие и витановата се калорични. Главна состојка шеќер.Фино. Повеќе не купувам
Еднаш и никогаш повеќе. Ем се лепат за заби, ем смрдат, ем се грди... Тие витанова се трпат, ама другите НЕ. (само црвениве, други никако). Ама ете има луѓе што ги сакаат овие чоколатца, искрено јас ги мразам. Кога ќе пробам благо да ми се топи во устата, да ми блажи, а не да ми кисели или да има некој чкљ. вкус.
Новите на виталија се добри Многу ми се слични на нестле, не се толку убави ама поефтина варијанта се па се наоѓаат. Инаку овие ми се омилени A овие ми се нај преубави ама не ги наоѓам кај нас, само од страна коа ќе си донесам
Лјелје манијак сум по овие чоколатца незнам ни колку ги јадам Уф,уф Омилени ми се од ВИТАНОВАА овие со црвнкаста боја најслатки ми се
Некогаш ми ја заменуаа вечерата или појадокот. Најубави ми се тие со чоколадни парчиња на Виталиа, и сете од Витанова
витанова најмногууу ама кога видов пред некој ден дека содржат мед малце ги намалив бидејќи алеггична сум на мед :roll:
Мене најомилени ми се оние од Виталија со бело чоколадо прекриени а од Витанова најубаво ми е од јагоди.
Сите ги сакам и сите ми се убави,ама витанова од јагода и кајсија највеќе Не ми поминува ни еден ден без нив
Витанова од јаготка Кога бевме на екскурзија си имав цел пакет купено Многу бев тогаш заразена, само Витанова јадев