Витанова јадев секој ден,ама ми досади веќе сега виталиа си ги обожавам,некако поубави ми се ма да витанова се супер,особено тие од јаготка
Koга ми се јаде чоколадо, но го избегнувам во последно време заради акните јадам Витанова или Виталиа вакви:
Мммм сега ме застрвивте... Летово ич немам каснато, ама кога одев на факултет ми беа стандардна доза речиси секој ден. Од Витанова најмногу сакам од јаготка, од Пионир исто O’clock ми е доста вкусно, а и Пингви на Виталија ги обожавам, посебно тоа со бело чоколадо
Житни чоколатца најчесто јадам наутро, со чаша млеко. Омилено ми е O'clock и Витанова, но од јагода. Не го јадам од Витанова тоа со сончоглед и други работи што е, смотана жолта боја е опаковката. Гадно ми е тоа. Има едни, незнам како се викаат, во безбојно пакување, со малку бело, тие ми се исто многу убави, посебно со калинка тоа што е.
Што се случува со Гранола барс од јаткасти овошја на Виталија? Никаде не можам да ги најдам! Ги барав по сите супермаркети, а во една продавница за здрава храна ми рекоа дека веќе неколку недели не ги добиваат. Наместо нив ми ги предложија оние со мед, ама тие не ми се толку убави Да не престанале да ги произведуваат? Или ги држат во магацин додека да се потрошат овие со мед, затоа што колку што знам - тие баш и не им се трошеа
Само пингви од банана сакам и тоа секој ден таманам Кој не ги пробал да ги проба, преубав вкус имаат!