Те послушаа Ете и нив ги немало Не се замарај, членката во една прилика има изјавено дека Македонија не е држава и не треба да постои, не па музика, култура, народ... не се замарај. Јас едно време мислев да се докажувам ама толкава омраза кон она од кое потекнуваш не сум видела. Самодеструктивност поради личен неуспех и барање на вина во апстракти за да се умири хејтот кон себеси. Уживај. Само Кајмаковски. А и ех ју победниците се неуспешни по тие шоуа. А што е со албанската музика? Или они се башка држава?
Не во една. И не е личен неуспех, фала богу, на мои години лични неуспеси , чиста објективност. Не се замарај ниту ти со офтопици околу мојот форумски опус, чувај си ја енергијата, многу стресови ве чекаат сеа пред избори вас партиските А ова со забрана на воедно и српски шунд покрај мкд „музика“, подобро не можеше да излезе ни на сон
Ајде ајде полека се чисти срањето од телевизиите, само така. Ми потребале да гледам Ѕвезде Гранда и слични српски срања. Нека си ги гледаат таму во Србија, тука нема потреба од тоа. Сега се на ред турските серии и таман ќе е. Те молам со мене докажувај се. И така имаш неодговорени прашања откако магично испари. Позз.
Забранија и Црногорска и Словенечка музика. http://emagazin.mk/vesti/vest/26486...anija-nivna-muzika-da-se-pushta-vo-makedonija
И македонска, и српска забранија. Зошто српска уште може да се начека по радијата, а македонска не? Очи ни мачкаат или? За српската искрено не ми е жал, малку мир. Врв ми е на Зона сега што пуштаат латино песни.
Ако ако, нека забранат секаква музика. Оваа дупка од држава не заслужува да има музика, овие овци кои се нарекуваат Македонци не заслужуваат музика да слушаат. Што ќе им кажеш тоа ќе прават, така било секогаш така и ќе биде. Не за џабе Турци ги владееле пола век.
Хахаха, а баш кога забранија и српско си помислив за таквите ко Зона и Роса што само за турбофолк и народњаци се специјализирани (наши и српски секако) - сеа што пуштаат Деновиве ќе свртев да видам баш од љубопитност што пуштаат сега...
Работата е дека треба секој да пушта што сака а на кој не му се допаѓа нека смени канал/станица. Stop judging and chill out, it's just music(should be a relaxed subject)
Pa artistite, konkretno muzicharite kako ke zhivejat luksuzen zhivot ako nikoj ne plakja za avtorski prava? Super sho zabranile i taka se poveke raboti na svetotv ne se "gaga".