души ми се штета што се напатени животинки, заради нивното крзно (за 2та слика) волци, уф, многу сакам волци Tолку ми се убави, ама и лоши се исто делфин сакам, мајмунче, пингвинче
Бидеќи многу ги сакам мачките од нивниот род најмногу сакам да имам рис, многу се слатки а исто така сакам да имам и леопард-имаат преубаво крзно
Слон. Шала на страна, ги обожавам мачките и затоа дома си ги имам 3 машкудани. оф-топик али немам некоја желба за такво милениче.
Едно вакво крзнено животинче. Да ми се појави навечер волк жими се нема да избегам! Ќе почнам да се радувам и да рипам..
Сакам крокодил за тетките ми да се исплачаѕт и да не доајгаат кај нас дома секој деноти вејке неможам да ги трпам а истото и за комшиите ама нема да е за тоа што ги сакам како животни тука за навееното.
Јас многу сакам змии,така убави ми се ептен,а и имаат две намени:ке ги плашиш луѓето а и нема да ти потат рацете Мајка ми не сака,ама јас и татко ми ке ја изненадиме некогаш
Било која животинка од родот на диви мачки , потоа коалче ,був ,гавран , галаго , лилјаче ... Ги има мал милион ,кога би можела би отворила еден резерват ,преполн со секакви животни ,да се изнауживам во нивно друштво
Мече сакам многу,посебно кафените ама неможе..ај може ќе биде за некоја година како појде времево се ќе биде можно