Јас си признавам, многу ги сакам животните и колку големи и да се едноставно не можам да им одолеам. Јас кога имав 6-7 години посакував татко ми да ми купи голема куќа и во нејзе да живеам јас со мојот лав, мечка, змија, куче, маче, тигар, птици и зајачиња и уште многу други животни... Но сега посакувам само едно куче Но, денес во секојдневниов живот има се и сешто, денес всушност сме сведоци на овој живот, па со оглед на тоа мислам ако некој посакува тигар за милениче е возможно, но припитомен тигар, сепак тоа е животно кое и припаѓа на џунглата
би сакала да чувам мува, не дека е нешто забранета ама ај. Сакам да имам и малечко тигарче, жирафа, мече (сите малечки, не сакам ништо големо )
Многу сакам да имам едно малечко тигарче,ама да не растит мало да си останит. Исто сакам и панда и коала,ептен ми се слатки
Најзабранетото милениче ми е питонот или змијата. Мене ич не ми се језиви змиите, баш напротив сакам да си имам една змија околу врат како неа: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 86hSRwkVoA