Зехра колку е глупа не можам, и тој менаџерот опасно ќе ја искористи осеќам. Мислам дека да не беа Емир и Џанер серијата досадна ќе беше
Ја изгледав целата серија единствено нешто што можам да кажам е WTF Ништо не ми е јасно мислам јасно ми е ама не ми е
Знае некој зашто на Јилдиз и текна да се разведе? Каков план имаат со Ендер? И дали ќе и го земат бебето и ќе ја обвинат за неверство?
Идеја на Ендер, ќе биде првата жена која ќе бара развод од Халид и нормално нема да му е свеедно, он ќе и каже да пробаат уште еднаш, да не се разведуваат, плус ќе купи и куќа за Халитџан. И не, нема да и го земе бебето, Ендер ќе ја изигра Шахика, нема да дозволи да ја наместат Јилдиз.
Јилдис ке добие 5 милиони долари заработка од нејзината храна за бебиња во Америка , ке биде независна од лошиот чичко со белата коса -Халид ,ама сепак она ке му подаде рака кога он ке пропадне
Зехра колку е наивна и глупичка жал да го фати човек, сите ја искористуваат, ама виновен е татко и што цел живот не и се посветил воопшто и само и носел дома нови жени Каја трча по Лејла ко напален тинејџер, и туку морализира сенешто Пред некој ден ви пишав дека Ерим ќе биде заменет од погрд глумец, ама не им се допаднал вториот во глумата и сега ќе има трет Ерим, и тој е убав ама тоа кај нас ќе биде по 100 месеци прикажано. Актуелниов Ерим самиот се откажал од серијата, можеби ќе оди во друг проект. За тие што го барате Алихан, после Забрането Јаболко снима нова серија која се вика Mucize doktor- Чудо доктор
Зехра многу просто ми делува па и сега како се погодија со тој менаџерот, ист е и он како неа, веќе не можам разговорите да им ги поднесувам за глупости зборуваат. Не му ја сфаќам и поентата на Каја постојано трча по Лејла. Навистина се однесува како некој тинејџер. Зарем и Ерим ќе го сменат? Претходната Лила беше подобра, оваа сега воопшто не ми се допаѓа особено нејзината коса.
Да ќе го сменат Ерим, ама тоа ќе биде во новата сезона што ја снимаат сега, рано е за тоа кај нас Уф вторава Лила е ужасна, и косата и е никаква Менаџерот на Зехра, паметен е тој, нели на два пати и зеде по 20 000 лири за џабе и сега ја користи да му го плаќа јадењето, и нели на прва погоди дека има нешто меѓу Лила и Јигит а Зехра никако да сфати и за оној другарот на Лила сфати дека избегал од вечерата