Ендер се сомнева ама нема она да открие, нема време да се занимава со Лејла Лејла сама ќе си каже кога ќе мора да ја раскаже целата вистина кога ќе се појави маж и.
Значи ова е тука кога Халит ја брка Шахика, и Каја е гневен на неа колку што гледам. На крај му се слошава на Халит а и на Јилдиз мислам, тоа е дека нели Шахика и рекла на помошничката да ги отруе.
Спојлер Да, тоа е епизодата после втората забава за свршувачката што Шахика ќе ја организира и на крајот ќе каже дека Јигит е син на Ендер и Каја и дека е маж на Лила. Тоа се случува крај на 55та, а во 56та Халид ја брка Шахика, Каја и е гневен што не му кажала за Јигит, и што кажа така пред сите, ќе зборуваат Каја и Ендер па и со Јигит, Јигит лом ќе ја направи Ендер.. Надир ќе и каже на Шахика дека нејзината работа завршила, дека не е задоволен и дека и купил карта да си замине и дека он ќе се појави. Шахика од нервоза ќе им каже на слугинките да ги отрујат сите и Јилдиз и Халид и Ендер и Ајселче. Тоа е крај на 56та.
Лелее!!! Лелеее!!! Пресврт! Прво се пресмеав за емисијата кај што се изнаиграа Јилдиз и Зехра. Значи никад не сум се смеела волку на турска серија. Халид сака да се смират со Јилдиз хммм..Лејла ја разоткрија наместо сама да си признаеше,смотана!! Интересно,интересно... Него мене ме интересира што корист има Шахика ако ги спои Јигит и Лила? Му се напна на сопствениот внук.. Морам Јилдиз да ја цитирам:- "На свадбата не си поиграв ,ниту на сунетот на син ми барем тука да си поиграм"
Леле кој има макс тв, како да ја врнам епизодата ми дава после "една е мајка" backstage глупости zvezde granda? А рековте нема ни репризи не знам како да ја гледам
Целта на Шахика е да му го сврти вниманието на Халид, само да не мисли на работа. Па на тој начин што Јигит би ја оставил одма Лила по свадбата, Халид би бил фокусиран на тоа и полесно би го убедила за потпис.
Зашто бил премногу љубоморен, до степен кај што не и дава да искача од соба. Единствен спас и бил да побегне и да лажира идентитет.
Лејла се гледа дека има добра душа, не крои никакви планови за да наштети некому. Многу ми е жал што имала таков тежок живот уште од детство, па после и во брак. Заслужува да биде среќна, а Каја е како скроен за нејзе. Само не знам што ќе и треба да се сплетка со Халит Изгледа ќе и летне умот