Луѓе ме фаќа криза за серијава едвај издржувам преку викенд Мислам дека се опседнав,последна турска серија што ја гледав беше Величествениот
Убиства (со поглед, со мисли, со зборови) и многу комични сцени Сирот Каја јака му душа не знам како издржува
Гледав нешто на јутуб прееска,Јилдиз се вози во луксузна кола и го гледа Халит на автобуска сам запуштен. Се ќе изгуби човеков?
И на толку пари Каја неможе да си живее на само со Ендер, мора и сестричката да му биде до него. Абе ајде, после Ендер ќе ја чекаме во темата Снаи и золви- проблеми.
Да, тоа е крајот на 3та сезона мислам. Ама Халит нема да биде многу сиромашен, мислам дека за брзо ќе си ги врати парите.
ХАХАХАХХАХ Ќе ја избрка он Шахика ама оваа ќе глуми лудило и ќе и поверуваат (сите освен Ендер нормално) и ќе ја врати во куќата.
Така почнува третата сезона нели и после Јилдиз вика да ви кажам како дојдовме до тука, и јас очекував така да заврши третата ама не. Халид банкротираше ама тоа не се деси, таа сцена не. Плус Јилдиз му помагаше, а од сцената делуваше како да се непријатели така да тоа веројатно ќе биде крај на 4та.
Да, ќе ги врати на крајот на последната епизода, ама таа сцена не се случи.. изгледа ќе банкротира по втор пат во 4та сезона.
Значи врв се серијата ми е заразна и ептен интересна .Јилдиз и Зехра ме умреа од смеа .Шахика ми е одвратна ,а Ендерче ми е закон жена . Од кај испадна сега Халит и Лејла
Леле денес ја гледав репризата Лејла кај го нашла тој сељакот за маж Типичен будала и таа фризурата ко од раните 90-ти уште џигерица фали Каде ќе живее сега кутрата?
Инаку, мене ми падна жал за Лејла. Ама не знам што барала со таков психопат, кој би зел таква будала за маж.
Хахахаха врв Ќе живее прво кај Емир, па маж и ќе ја киднапира пак, па Јилдиз ќе и помогне да избега и ќе ја смести кај Ајселче у соба