Да да Тој и кажал треба да снима разни работи за да стане позната, да ја гледаат. Мене Зехра ми е една од омилените, ја сакам таква приглупа
Aууу, врв беше епизодава. Леле фацичката на Лила кога сите дознаа дека се омажила за Јигит. Не ми е јасно зошто откако се венчаа ја откачи?
Прејако беше со тој корсетот и фустанот што го беше облекла Јилдиз. Шахика кога се прави толку паметна, зарем не можела да претпостави дека после тоа Халит ќе ја избрка и дека Каја ќе и се налути зошто до сега цело време криела во врска со Јигит?
Шахика така му кажала. Првиот ден одма да ја откачи за да биде тажна и Халид да се занимава со неа наместо со фирмата (за полесно да го оддалечи од фирмата) и нема да му е тука паметот, нема ни асално да го истражи инвеститорот.
-"Зехра супер ти прилега детето". -"Леле,мамо ќути,да не почне да прави деца,ќе полуди Халид". Хахахахах,Јилдиз кога ќе каже нешто... Шахика како го игра Халид,тој мува не го лази.Таа за се` е во право.
Мислам дека Халит нема да ја избрка Шахика, сама ќе си оди. Не дозволува таа да ја понижуваат. Чудно ми е што и кај Јилдиз се појави гордост, порано ја немаше. Се правеше и трпеше само да остане покрај Халит затоа што е најбогатиот, сега ќе се задоволи со алиментација Како да немала некоја цел освен да се натпреварува со Ендер и и здосади. Лејла е преубава сега поубава е од Јилдиз. Јилдиз минатата сезона беше поатрактивна некако. Иначе здебелена е озбилно а само на филм беше трудна, чудно.... Ќе потрае.
Јас не знам. Според мене,мое мислење-ќе се разоткрие дека имала нешто со Каја.Исто така,Ерим може да и се налути зошто не и` е единствен син (малку е и` разгален,уште ова му фалеше).Нејзе и` е важен Ерим,се грижи и он како ќе гледа на работата. Што се однесува до Халид,што била со Каја претходно,мислам нема да и биде гајле.
Ајде Ендоо, горе главата. Што е ова за тебе? Ти од мртвите се врати. Ќе се нервираш за една мала претстава на Шахика?! Ќе ја избрка Ќе живее кај Каја привремено и после сама ќе си замине.
Загрижена е Каја да не и се налути, сепак криела дека има дете од него 23 години.. Колку и да се прави дека е силна и недопирлива она уште го сака Каја, само вешто го крие тоа. А и Каја уште има чувства спрема неа. Најмногу и е поради него, плус Ерим..