Од утре бојкот не само серијата ни Канал 5 нема да пуштам, безобразни едни 23:30 уште не почнала. Немам желба веќе да гледам и филмот одбивен ќе ми стане, со пола очи го гледам онака заспано.
Хахаааххах лел ќути ништо не знам. Јас ја чекам епизодата да ја изгледам па да учам ама изгледа ништо
Заврши Една е мајкаа Кај да е ќе почни конечно и Забрането јаболко Не излегов за да ја гледам епизодава Да ми кажуваше некој дека ова ќе го сторам за турска серија немаше да верувам
Ах Ендер душичка.. Сите ја обвинуваат, а никој не се става на нејзино место да помисли како и било и низ што се поминала..
Sto znam nekako serijava e napravie popara..Kaja i Ender kako kese zasakaat pakk,Kaja e zatreskan za Lejla.naednas ke im se vrati starat ljubov na Kaja i Ender?jas gledam Kaja so drugi oci ja gleda na Ender.voopsto ne trebase da i blizat Kaja i Lejla. Inace da zalno e za Ender,ama i taa nebese cvejke za mirisanje..eden kup greski napravi i kako sega da i veruvaat..da ne zboruvam so ljubovnikot(vo serijava sto go zaboravie toa i nese dozna deka Ender go izneveruva na Halid).ama pa sega milo mi e sto Ender i Yildiz se zblizija
Тој за време на цел брак идел со која стигнал, дури и со Дефне која и била најдругарка на Ендер ... Само Ендер 14г го трпела сето тоа и на крај овој Синан лажгото и ветуваше дека ќе и обезбеди добра иднина и ќе ја спаси од несреќниот брак и ете Јилдиз ја намести и испадна шо испадна. Халид како ја навредуваше, зошто носела кратко, не и личело стара била, тоа за младите девојки требала да го остави, накит не и даваше, се под сеф чуваше, ептен ја потценуваше. Ендер и од очувот ко мала пропатила, па од семејството на Каја, па од Халид... Греотка е и Ендер, само сама била цел живот, освен брат и никој нема и сиромашна била, затоа се трпела... Од млада кроз што се прошла...
Сама си е крива Ендер, што му се пикнала, што прифатила прво да му биде љубовница на Халит додека бил во брак со Зерин.
Чуден ми беше Халит кога се насмеа со заби на ручекот со Јилдиз и децата. Имав посебна реакција кога го видов.
Барала излез.. скоро 25 години живеела во немаштија, трпела се и сешто. И се пружила шанса кај Халид, гледала да ја искористи.. многу нормално после се што и се случило. Среќа што успеа да застане на свои нозе.
Способности за тешење левел Јилдиз: Ајде те молам немој да плачеш, облечена си во змиска кожа, не ти прилега да плачеш. Врати си се на старо онака како што си беше фабрички направена Шала на страна душа ме боли за Ендер