Ќе се врати во полн сјај и ќе наебат сите што и направија лошо. Инаку утеха во ситуацијава ми е што ако кармата е кучка и ако ова е кармата на Ендер само замислете што ја очекува Шахика
Слугинките работат за Шахика, и Фатма во куќата на Ендер и онаа плавата во вилата на Халид. Они ставиле отров во водата. Инаку Лејла ќе ги најде, ќе плаче бебето долго време и она ќе сфати дека нешто не е во ред и ќе излезе и ќе ги најде.
Ќе поверува Халит дека е Шахика? Па мајко му стара откако е со неа само срања му се случуваат глупак уште сега да не поверува
Како ме нервира Халид. Насилник, со сила и ги зема акциите на Ендер. И тој адвокатот потрчко шо му е, неподнослив.
E tek sega ke vidi Kaja kakva sestra imal e killer taa..neznam Halid e glupav neznam dali zabelezuvate ja gleda sekade na Shakika i nozete i teloto cela ja gleda
Нема да сфати Каја, кога ќе се врати Шахика ќе каже дека веќе била во авион и дека нема никаква врска со труењето.. А Халид не знам.. он ќе ја врати.. и нему истото ќе му го каже ама не знам дали ќе и верува