Ама Шахика повеќе нема да биде со Халид??? Аааа ајде форумски Ендери Шахики кажувајте оти ќе ми престане млекото
Тој Ендер ја загледа кога влезе кај него во канцеларија Ко прв пат да ги гледа. Манијак е овај, не се заситува.
Пред некоја епизода, ми остана в памет мајка и на Јелдиз кога и рече, ќерко богатството не те прави среќна, ама сиромаштијата те прави несреќна
Многу сте изнапишале кој да ве дочита не ја гледав завчера епизодата жива ме занима зошто јигит и лила се скараа
A da vidov...pa i za gledanje bese ubavo bese oblecena slic do gore. Izgleda i namerno i oblekuvaat onaka pred Halid ke go poludat na starcevo
Ама и Ендер е добра сестра, за него ги даде акциите. Баш со мајка ми тоа зборевме, кај нас за 2m³ нива се караат браќа/сестри, овие како се чуваат. Ко на серија. Ама добро Џанер многу има направено за неа.
Јас па кога кажуваа што ќе се деси кога падна Халит викам е после 10 жени како нема срце да те стегне Иначе ќе му ја покажат ли фацата на Надир? И што ќе се дешава со него
Му ја покажаа фацата во најавата за наредната епизода. Актерот е тој што беше од Тажна жена Незир ако го знаеш. Наредната епизода ќе биде ужасна. Со брат ми прееска кога гледавме, рече дека почнувала да биде страшна серијава. И додека гледав си ме фати страв од оној Хилми па и на ликот буквално како некој психопат личи, баш го погодиле актерот. Леле во реалноста да бев на местото на Лејла, ќе си умрев бегајќи.
Тоа е и малце лошата страна на серијава,како главен лик Јилдиз се омажи за парите. Како ли се чувствува да спие во кревет со старец,многу неубаво прикажано. Си реков Каја да го глумеше Халид,така малку помлад некој,па шармантен барем,а ова е стварно претерано. Одвратен е Халид.. Инаку дека е фенси серијава нема збор,мода куќи добри кадри се,бравос..
Мислам дека Џанер и Емир имаат ептен добри души.Можеби знаат некогаш да претераат со озборување(какосвекрви некој се) но,на сите ќе им помогнат да можат. Добро од Јилдиз што ја спаси Лејла (Ајше), но искрено мене би ми било страв од таков човек како Хилми,без разлика што ја спаси тој може да си помисли дека Јилдиз наумила такво нешто,па ќе ја најде и оп Јилдиз во невоља.Но во секој случај храбро од нејзина страна. Навистина не ми е јасно како Ерим само и се лути на мајка му...тинејџер е сфаќам,но....нека покаже разбирање. Ја разбирам болката на Јигит.Но и тој мора да сфати зошто Ендер го остравила,ниту нејзе не и' било сеедно кога го оставила,без везе ја обвинуваат.
Па не би рекла дека тоа е лошата страна на филмов, тоа е реалност Ме привлече филмов што знае и да те насмее и да те расплаче (сум плачела ко мало дете кога мајката на Јилдиз и удри шамар да стане да го нарани малечкото, кога и рече гладно е душиче ....) И да е најлоша мајка Ендер, го напуштила бебето, не го оправдува Јигит со тоа што сакаше да си ја убие мајка си, ѓубре, најомразен лик ми е
Мене потегот што Ендер потпиша за акциите ми беше многу лито нешто. Самата е свесна дека Метин не е убиец ниту пак Халид би пратил убијци. Според нејзиниот лик и карактер она не требаше да потпише ама ајде им требаше изгледа дејствие на сценаристите за понатаму нели она ќе се осветувала на Халид. Како и да е сцената беше безвеза.
Халид е ментален. Ако му зависи фирмата и животот од тоа можел да каже да го врзат или да го мачат Џанер или не знам нешто така.. Ама по секоја цена ќе ги добиеше акциите. Секако Ендер ќе мораше да потпише порано или покасно..
Сега Ендер нема акции? Ќе си ги врати ли некогаш? Јигит прегрд и преодвратен лик. Не е искрен со никого, дури ни со татко му. Ја штити Шахика па после се кара со неа. Дволичен стаорец.