Јигит уште кога го покажаа ич не ми се допадна ама реков ај физички да не го судам од старт ај. Некоја членка тука пиша секси е, си реков зар овој на некого му е секси, каква психопатска појава има ама ај за вкусови не се дискутира. Не знам кој пиша така, да не се навреди некој сеа само. Ама и како го гледам се подолго и понашањето, се поодвратен ми е. Метнат на тетка му. Ко за син на Каја и Ендер требаше некој убав да е, па со светли очи или ко оној шо и е син у Бодрумска приказна на Ендер, е да беше такво маче ќе му беше опростена глупава улога шо ја има.
Не е грд туку одвратен и има ужасна улога, кога го дадоа во најава првиот пат мене многу убав ми беше ама од кога се појави со тој карактер ужасен ми стана и на психо ми заличи... не ми се верува како и навлегов на серијата уште секој ден пишувам овде читам обавезно
“Кога станал Халит криминалец?“ Нормално Ендерче дека е криминалец, толкав холдинг чесен човек не може да поседува....пола живот покрај него и помина а “не знае“....Халит семејствоно дома под стаклено ѕвоно го чува Јигит момокот на Шахика, искомплексиран до даске и предосаден е..... нека го тргнат од серијата, поинтересни тргнаа до сега овај го чуваат..... со протекции изгледа Шахика кога го запозна на Каја му рече, “сигурен ли си дека е момчево паметно, мене не ми изгледа така“
Јигит и мене на почетокот ми беше убав ама по се што направи, и плус тоа што ја удри Ендер е тогаш ми стана многу ужасен и психо. И сега ако сакаше да и се одмазди не значи дека требаше со дрво да ја удри. Што се не претрпела поради тоа. Па таа не го оставила од што сакала, бог да чува. И Ерим не знам со кое право се лути во врска со Јигит, па таа ни на Каја не му кажала дека има син, а не па на него да му каже дека има полубрат.
Таман е Јигит за таа улога, личи на Каја во фаца и пристап има ко него и темен е и покварен е на Ендер и на Шахика, ама едноставно ДОСАДЕН Е. Од новите шо ги носат интересните ги бркаат, досадни чуваат во серијата.
Moze nekoj da mi pise koj sto ima problem so kanal 5 mobile..nema slika samo glas?ne veruvam da e od tell..lele nesakam vecerva da ja ispustam serijava
Zasto na semejnoto drvo sto go napravi Zehra nema slika od majka i?sto se slucilo so majka i na Zehra?
Чекајте, Халит знаел дека Јилдиз и Кемал биле во брак??? И после поверува дека Лила го сакала Кемал и затоа му вади афери со Јилдиз? Аууу, па то е мн глупо. Попаметно ќе беше бракот да останел во тајност.
Има најава некоја за 76 епизода па тоа хаос нешто, сите несреќни плачки карања што ќе се дешава знае ли некој. Плус има сцена Јилдиз во венчаница и под рака со Халид, сигурно не даваат од венчавката на времето.
Sirota Ajsel grevce,2 pati ja trujat.Veli ova vtor pat mi se slucuva,prviot pat doktorot mi rece deka e psiholoshki,psiholoshki bese neli? Kakvi facichki pravi samo
Јилдиз многу си ја сакам Реална е и ја цени добрината која и е направена. Ако не беше Лејла уште ќе го имаше другото бебе, а не ХалитЏан. Добрината на Јилдиз со добро и се враќа. Да не ја спасеше Лејла од тој психопатот, сега ќе немаше кој да им викне брза помош. Од добрината која и се врати на Јилдиз искористи ја и другите да се спасат. И пак не и се благодарни на Лејла, особено Ендер