1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Забрането јаболко (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Dream-Girl, 31 март 2020.

1. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.772
    Допаѓања:
    12.306
    Во почетните епизоди, видов имаше момент каде поминува покрај нејзе, и ја поткачува нејзината ташна, тој лета, а таа паѓа на улица, е сега не гледав се за да знам дали тогаш се знаеле, дали биле газда и вработена или е тоа пред да се запознаат официјално. Може и да беше случајност, не знам.

На јутуб пишете забрањена јабука епизода 2, ќе видите, ама веќе се знаат изгледа.

На Mrs.Precious, cresa-jagoda и ohlalalala им се допаѓа ова.
  2. ohlalalala

ohlalalala Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2018
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    3.292
    А можно е и така всушност да се запознале и нели одма љубов на прв поглед.Само што не знам воопшто дали ја сака он или само ја искористува,а таа се гледа дека е затрескана во него иако сеа е многу лута и бесна после се што и направи и како ја повреди.
    Стварно многу комплициран и исфрустриран лик е овој Алихан.
    Ама па и тој не е крив,од мал е истрауматизиран, несреќен и незадоволен.Живее за денот кога ќе му го претвори во пекол животот на оној гнасана стара.
    Ама и Зејнеп ни крива ни дужна страда заради него, што не е во ред и не знам до кога ќе го толерира.
    Само шо на крај како што викате љубовта победува и пак ќе бидат заедно.
    А Јилдиз на крај нема да биде со Кемал?

На Mrs.Precious, cresa-jagoda и Tanjamm им се допаѓа ова.
  3. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.772
    Допаѓања:
    12.306
    Алихан уште на почетокот и се дере, не сака да покажува чувства, демек тој ќе постави граници меѓу нив. Ја сака, но на некој чуден и фанатичен начин, не сака да се врзува. Како дете е, прво ја избрка од дома на дрзок начин, па потоа трчаше на аеродром да ја врати, па едвај се смирија, па сега прави нови киксови.

Љубоморен е навистина, му доаѓа да го згази под нозе секој што ќе и пријде. Има сериозни проблеми тој.

На ohlalalala и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  4. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    20.550
    Не не, грешка си разбрала. Јас сум ја гледала таа сцена. Ама тоа не беше Алихан. Тоа беше некој крадец, и ја украде чантата а таа падна, и потоа во аптека и ја мачкаа ногата со нешто, а Алихан дојде да види што и се случило.
    Јас сум го гледала ова, но кога кажа дека Алихан ја удрил разбрав дека тој стварно и го направил тоа, и сега кога прочитав што си напишала, ми текна за која случка мислиш, само што тоа не беше Алихан..

На cresa-jagoda, Tanjamm, Elence93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.829
    Допаѓања:
    5.171
    Да, вака беше.

На cresa-jagoda и Mrs.Precious им се допаѓа ова.
  6. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.772
    Допаѓања:
    12.306
    Ете зошто биле договорите, не се другите туку за да ја врзат Зејнеп. Инаку, Халит за два дена сфати што прават. Стар лисец е, нема да го средат. Јилдиз од лага во лага влегува.

На Nightwish11, Mrs.Precious и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  7. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.263
    Допаѓања:
    34.559
    Баш ме интересира сега со накитот што ќе направи, како ќе му каже?

На ohlalalala и Mrs.Precious им се допаѓа ова.
  8. Mrs.Precious

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    20.550
    Мислам дека ќе каже дека експерите што рекоа дека накитот е лажен, не си ја знаат добро работата демек кажале дека е лажен, а не бил... Така мислам дека ќе каже Јилдиз.

На Tanjamm и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  9. cresa-jagoda

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.263
    Допаѓања:
    34.559
    И како Халит ќе и верува нејзе, а не на експертите? :^)

На Nightwish11, H.VAGA и Mrs.Precious им се допаѓа ова.
  10. Mrs.Precious

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    20.550
    Епа сигурно нема да помине лесно, иако не знам дали ќе биде така навистина, го немам гледано тоа кога Халит дознава дека накитот не е лажен само кажав што мислам дека ќе биде.
    Мене ме интересира како Јилдиз ќе се спаси од помошничката Ајсел, нели и рече ако не ја врати на работа, ќе му кажела на Халит што знае.

На ohlalalala, Tanjamm и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  11. cresa-jagoda

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.263
    Допаѓања:
    34.559
    Сигурно кога ќе докаже дека накитот е вистински ќе ја врати нејзе на работа.

На Tanjamm и Mrs.Precious им се допаѓа ова.
  12. Martka

Martka Популарен член

Се зачлени на:
    8 април 2017
    Пораки:
    1.867
    Допаѓања:
    4.846
    Ајде девојки разкажувајте што ќе биде понатака???:*

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.772
    Допаѓања:
    12.306
    Не знам, ќе излаже нешто. Црно и се пишува еден куп луѓе ја уценуваат. Вечер едвај чекам да му ја видам фацата на Алихан кога ќе му каже Зејнеп „Јас и ти никогаш повеќе нема да бидеме заедно“.

На Mrs.Precious и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  14. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.829
    Допаѓања:
    5.171
    Јас видов само дека Зејнеп ќе почне да работи кај Халид и ќе стане директорка (нз како). После ја видов на венчална маса со некој нов лик. Зехра ќе се омажи со тој бифшиот на Јилдиз. Ќе му наместат на Халид некоја девојка и после ќе ја наместат Јилдиз демек таа ја најмила за да го заведе Халид и тој ќе ја избрка од дома. На крај видов дека Халид е многу остарен и сиромашен и стои на автобуска и доаѓа Јилдиз со џип и го собира. Алихан и Зејнеп ќе се венчаат на крај и ќе заминат некаде далеку.

Последна измена: 12 мај 2020
    На Martka, Mrs.Precious и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  15. BloodElf

BloodElf Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    724
    Ќе си ги врати Халид парите, на крајот од третата сезона, а и Јилдиз предходно ќе го прибери кај неа, така да нема многу долго да биде сиромашен.

На TrinityNeo, Martka, Mrs.Precious и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.772
    Допаѓања:
    12.306
    Синоќа плачев додека го слушав психопатот Алихан како и се објаснува на Зејнеп дека многу ја сакал, а таа мртва ладна му одговара на сите негови оправдувања. Кој шок. Луд е човекот, ама ќе види во што се вплетка.

Сестра му Зерин колку го преценуваше, демек Зејнеп не е за него, ааа не тој не е за неа.

На ohlalalala, princess5 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  17. tace73

tace73 Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    1.396
    После толку разочарувања, на знам како Зејнеп воопшто може да му прости на Алихан. Јас би си заминала без да се свртам...

На ohlalalala, Tanjamm, Maro87 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.398
    Ма таков тип уште порано со неговите постапки не би го погледнала, а не ова де се деси па уште да ми каже чекај ме да бидеме заедно????
    Ма мртов за мене доживотно колку и да го сакам...Ја жалам Зејнеп вчера ептен криво ми падна...

На ohlalalala, Nightwish11, Mrs.Precious и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.772
    Допаѓања:
    12.306
    И јас истото би го сторила. Би отишла некаде каде ќе бидам сигурна дека нема да го видам да бев на нејзино место. Тој е луд, и му треба помош. Убаво си рече тој сам за себе, дека не е за врски, точно не е. И раскина без причина, ја избрка од дома, ја купи фирмата каде што отиде да работи, со што демонстрираше сила, дека таа не може да избега од него. Друго, сега и подметна договор за да ја обврзе да остане да работи со него 5 години. Моментот кога и ја подметна папката со цел да и се дере пред сите, дека не ја завршила работата, а потоа таа се сети и таа му ја подметна нему. Кога не дојде во зградата, исто, имал објаснување. Кога ја запроси, со таква некоја ароганција, „сакам да си одам, отвори“, тој вели „не може“. Во реален живот вакви работи не се простуваат. Но, што ќе гледаме ние ако не би било вака со заплети, перипетии?

На ohlalalala, L.i.n.a.a, Nightwish11 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Mrs.Precious

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    20.550
    И мене ми падна многу жал за Зејнеп. Ми се насолзија очите додека трчаше и плачеше. Таа не го заслужи ова:x

Во реален живот да бев како Зејнеп, уште првиот пат кога и раскина без причина, и ја избрка од дома, немаше веќе да му се вратам. Но, сепак мора да има сплетки, така не би било интересно, сепак серија е..

Последна измена: 13 мај 2020
    На ohlalalala, princess5, L.i.n.a.a и 3 други им се допаѓа ова.