Ајдааа Нека ја доведат и Мерием Узерли (може да биде вистинската сестра на Ендер и Џанер, нели рекоа дека стварно постои таква Лејла) и таман
Леле ми текна. Жената со која Надир ќе збори на телефон. Потпишана му е како "Z" во телефонот. Ендер ќе види ама нема да открие која е. Ќе се јави ќе каже само ало неколку пати и толку, не ја дадоа на лик како изгледа. Тоа допрва треба да се деси. Јас скроз заборавив на неа, сигурно ќе се појави во следната сезона.
Еии да, можно е да е таа, ама таа не е мајката на Зехра. Мајката на Зехра се вика Музејен или така нешто, вчера ја кажаа кога го црташе Зехра дрвото. А оваа ако е потпишана со З логично би било името на З да и почнува.
Може си го сменила името. Можно е да е мајка и на Зехра, нели баш прва жена му била и баш периодот кога почнал со бизнисот, а и Надир од тоа време го знае, така да има смисла да заради неа нешто се хејтале.
Izgleda majkata na Zehra e Nur.na youtube gledav fragment,postirav pogore,i pisuva na skrinshotot sto go postaviv
Сестра и на Јилдиз е Зејнеп. Алихан дечко и, се земаа потоа и избегаа у Америка. Двајцата превртливи и никакви карактери. Алихан е еден лепотан преубав. @Kimberly11 на Зејнеп мислеше? Зехра ја знаеш која е.