Ne za dzabe ne ja spomnuvaa majkata na zehra,i ne za dzabe nemase nejzina slika na semejnoto drvo.za da se pojavi kako neprijatel na halit i da bide toa bomba vo serijata
Можат да ја направат да биде постара. Ќе ја префарбаат и со шминка ќе ја средат ќе ја остарат. Махидевран како ја глумеше пред крај колку остарена ја направија.
Зејнеп. На Зејнеп ко ќе се сетам од оваа перспектива, беше како ружна Лети таков некој канцелариски тип во серијава. Воедно беше поголема кучка од сите женски ликови, затоа што за нив се знае какви се, а оваа се преправаше морална, мирна, тивка и никој не ја откри до крај Опседната беше со тој Алихан и правеше се да биде со него.
Да, у право си. Многу е антипатична глумицава, џабе убава шо е, има некоја негативна енергија, ме иритира. У серијата "Сестри" каква психопатка беше. Сигурно злобна ќе биде и тука ако уопште ја има у серијава. А таа Дениз Бајсал е Хазан од "Ќерките на Фазилет" вика ќерка на Музејен и Надир, и оваа ќе испадне полусестра на Зехра. Све испомешано.
Значи како се носат во серијата секоја чест, посебно Ендер и Јилдиз немаат утка, елегантни, дамски.. Тоа мравчено Зејнеп воопшто немаше стил, со тие ултра кратки фустанчиња
Замисли да ја ставеа неа во Вечествениот или во некоја таква серија колку добро би и стоеле круни и фустани
Ко пејачка на пинк тв од '00тите беше. Без стил, ужас жив, неподнослива ми беше и Алихан покрај неа го захејтав, предосаден пар и појава беа.
Јас таа зејнеп касно ја приметив дека носеше кратко, едноставно незабележителна ми беше, кога ќе облечеше некој капут или мантил скроз се губеше во него. Мислам дека и даваа куси здолништа за барем некако да ја истакнат, Јилдиз за неа беше бомба, прелепотица што и да носеше. Сега Лејла ми е нај, и убава, и елегантна, одмерена. А од убави луѓе највеќе сакам убави луѓе со defined cheekbones
Полошо облечена од оваа немало у цела серија, слеп ли беше тој шо ја облекуваше или оваа без стил скроз беше никад не ми стана јасно. 2 пати се мажеше и 2 пати беше кичерај жив облечена дури и на сопствената свадба. Овие чизмиве, не и ги можев, колку само не и стоеја Хорор, колку само нишо од парчињава не оди едно со едно...
Оф леле оригинал. Од старт ми беше антипатична, не знам зашо, ептен глумеше наивна и невина, стварно преиритантна ми беше. Убави црти вака на лик имаше ама тоа глумење скромност, наивност, ау бау, а уствари толку расипана, стварно не се трпеше, не можев да ја гледам. Откако ја тргнаа со мерак ја глеам серијава.
Дефинитивно требаше да е повисока и поубава глумицата за да одговара со Алихан како партнерка, а со Јилдиз како сестра. Имаат неколку ликови утнато кои ја расипуваат серијава.
Може Зејнеп ќе беше океј лик за улогата на Лила, нешто такво да и дадеа. Еве и со Јигит ќе одговараа, тој така према висина таман ќе и беше. Се гледаше дека е премлада (23-4 мислам била коа глумеше) и некако личеше повеќе за студентка ко шо е Лила отколку за вработена кај Алихан у фирма на некоја си позиција, па за брак. И за Алихан вистина вака бар ко за у серија беа тотална утка...