Технички, 3 пати се мажеше Ужас невиЃен во серијата и пошироко, очобол. Некој се грижел боите да одговараат па ни за тоа не се погрижил добро, а моделот, материјалот небитни Е како може само таа да беше олку промашена? Да не се консултираат но си бираат и сами? Оваа ми беше најодвратното створење што сум го видела во серија, од шо беше искварена карактерно и физички ми стана одбивна....или си влијаеа едно со друго, нез....како и да е, очајница. Другите суптилно ги третираше од висина, дистанцирано, освен тие од кои зависеше на работа. Сестра и барем знае со секого да направи муабет. И многу си земаше право на дрскост, Алихан пред луѓе го нарекуваше психопат , ко таа во нешто понормална или подобра да беше. Јас нејќев да ја гледам, исто помислував барем некоја др поасална да најделе, ама баш таман ја избрале ако сакале да ни се згади нејзиниот лик на повеќето. И смешно испадна, најголемо теле во серијата да биде арогантниот Алихан што оваа го смота, а можеше која сака да ја одбере. Што се тиче Јилдиз, сестри и браќа не личат секогаш и неретко само еден се издвојува по убавината. Според мене сите актери досега се добро одбрани....тоа е мое скромно мислење.
Да ама дури кога ќе го фати со Лејла заедно. Зерин ќе и каже пред да замине дека се сомнева дека имаат афера и Јилдиз ќе го следи после работа и ќе влезе во куќата кај што ќе бидат они и ќе ги фати на дело. И после тоа ќе се разведат и Халид ќе банкротира.
Тоа со Зехра на клиника е од последната епизода на серијата Asla Vazgecmem т.е. Не се откажувам што одеше на Канал 5
Не е крива Лејла. И ако не беше Лејла, Јилдиз уште немаше да го има ХалитЏан. За таа добрина Јилдиз и возврати сега кога испадна храбра за да ја спаси од тој психопатот Хилми.
а зошто ќе сакаат да ја наместат? и како Халит воопшто ќе се заинтересира за неа кога сега си ги има Јилдиз и Халит Џан
Во Турција на 7 септември започнува со емитување 4 сезона и како што викаат последна.Излегоа 4 трејлери за новава сезона и буквално ништо не е јасно. Јас ја имам изгледано и цела 3 сезона и можам да кажам дека тоа што ќе се случи во 4 сезона според трејлерите, ќе настане некој огромен заплет.
Ako ima gledanost nisto cudno da odi i 5ta sezona.Gledam kaj tusrskive serii sekogas e taka gledaat gledanosta.