Па тоа точно да зошо е средена,ама некако многу и прилега улогата,презгодна е за годините многу добро одглумува и со гримасите што ги прави ептен ми е врв. Ептен е погодена,во секој поглед ми е врв!
Ендер многу добро ја облекуваат (а и другите де) ама она се познава дека е дама со стил и улогата и е погодена многу, ептен добро глуми. Во секој поглед е совршена. Досега не се ни сеќавам дали сум сретнала некоја како неа во другите серии. И Шахика онака добро ја облекуваа. А и Јилдиз особено многу ми се допадна комбинацијата што ја носеше во синоќешната епизода, светло жолта ролка со црни панталони и палтенце.
Ендер : Ме знаат мене вработените, знаат со колкава моќ располагам. Јилдиз : Епа мене не ме знаат,па подобро ќе ги изненадам . Најјака
Аууу ете ја назад и Шахикаа ќе биде интересно Секоја наредна епизода е се појака и појака значи серијава врв е
Халид незнаеше шо појќе па таа што го доведе до оваа ситуација,таа си ја прибра. Аааа за Зехра-Извинете ќе може потпис? Секако ако сакате цела книга ќе ви ја прочитам Јилдиз драми,се потресе без пари ќе остане. Крени ги овие Ајсел ги купив порано за нова година се,да не ги види Халид Ахх бре Јилдизче
Халит: Ни ѓубрето не смееш да го изнесеш од дома без да знам јас Џанер: Тоа не е работно место, тоа е нуклеарен центар А па кога му се уклучи спикерфонот на Халит сред состанок Инаку ко права лавица ќе се појави утре Шахика Видовте?
Само Јилдиз може да и врати на Ендер и да ја заќути ама и на сите. Јако ми беше и она со Халит кога се врати дома
Не знам, вратена е од клиника изгледа и сега се средува Инаку мислам дека Халид и кажа на Јилдиз дека Зехра е трудна ама не сум сигурна, турскиов не ми е баш за пофалба ако некој разбрал нека каже