Aии леле едвај чекамм сигурно ќе биде многу интересно. Шахика ја нема во најавата кој знае со каква маска ке проникне
Мајката на Јелдис уште кога се роди Халидџан: ќерко ќе го изгледаме бебето, ќе работиме двете Јелдис: ааама не може така мамо
Аооо каков камбек на Шахика Браво за Јигит, преубав пар Каја и Ендер (сега ја догледав вчерашната епизода)
Халид : другиот пат треба да ме прашаш за се што правиш Јилдиз. Јилдиз: Само што нарачав шпагети и не те прашав
нее никако а навистина ќе и прости или и тоа е уште една негова игра? леле вистина не беше ваква јилдиз, што и стана ау кај им текна во вечерната епизода бре ајсел да ја легнат во креветот на лила
Аман Шахика си продолжува со лагиве! Јигит ме иритира,што му е целта што сака да се земат овие? Почна да делува како психопат,цел на тетка му. Лила па ептен го напраи ѓубре
Овие циркус станаа Ајсел во фацата како хипнотизирана ми е, како се смеев кога лежеше во креветот на Лила. Инаку Халид и Јилдиз едноставно неможат да се усогласат никогаш, тој премногу избувлив па она колку и да е на негова страна и да го подржува ќе и дојде преку глава што од ништо не е задоволен.