Си мислам дали постои ваква приказна и во вистинскиот живот,поготово во Турција која што преферира достоен живот,морал,чесност....хмммм ...што знам.....
Серијава е значи... Немам зборови. Единствена што со нетрпение чекам да дознаам што ќе се случува понатаму.
Ја Алихан хаха, настрана шо е арогантен и психо, многу е убав и секси, посебно очите. Ептен згоден Турчин,еден од најубавите до сега. Кемал исто убав е ама не колку Алихан. Од девојките Јилдиз исто е кукла,згодна е,само што не ја облекуваат нешо којзнае шо. А Ендер иако е во години, жената е типка ипол,со стил,со став,појава е,права дама. Негде прочитав на некој сајт ја нарекле ѓаволот што носи Прада. Стварно е отмена, нема збор. А у фаца не ми е убава ама секси е, негувана женска. Зејнеп и Лила се слатки, Зехра ми е антипатична.
Муабетот на Алихан “не сакам никој да ме сожалува“. Под таа ароганција се крие слаб човек, кој сам со себе не може да се справи.
Не го сакам Халид ич, ама вчера ама убаво ми дојде кога сестра му на Алихан ќе му ги даде акциите него. Фаците на Алихан и Ендер... прајслес Како мало дете Алихан ќе се одмаздува на Халит како да мајка му не сакала да се е*е со него. Никој не и ставил пиштол на глава. Колку е он виновен толку и е она. Не ја гледам поентава на одмаздава.
Не знам колку е точно ова... ама мое видување е дека мајка му починала пред сестра му да се омажи со Халит. Што значи ни едната ни другата не знаат за него. И нели, Халит знаел дека таа е ќерка на негова љубовница и не му било гајле. Мислам тоа е поентата..
Точно и двајцата се виновни. Ама Алихан сака да се одмазди, бидејќи мајка му не го изневерила татко му со било кој, туку со најдобриот другар на татко му. Мислам и партнери биле двајцата. Ако таа била заслепена по Халит, барем Халит можел да биде посвесен и да не се плетка со жената на најдобриот пријател и партнер.
Абе во секој случај не е во ред ова што го прави. И мајка му знаела дека се пријатели па се плеткала со него. Чудо големо. Глупостиве што ги прави тоа што ја повредува Зенејп? И таа е ќерка на некого и некој го боли за неа како што него го боли за татко му така што му направиле.
На венчавката на Зејнеп и Алихан кога ќе биде и Халит ќе биде таму. Што значи ќе се смири состојбата Халит не е тој што спиел со мајка му. Таа епизода ја гледав на интернет..не цела ама баш венчавката ја гледав..
Мене не ми е јасно како така ќе испадне дека Халит не бил љубовникот на мајка му на Алихан? Пошто исти датум пишува.
Ќе се мажи за Зехра. Но на денот на нивната венчавка, Јилдиз ќе го намести за нешто и после не знам дали ќе остане повторно со Зехра..
Нема да биде со Јилдиз, таа ќе се мажи со не знам како се викаше ќе се појави понатаму во серијата. Оваа ќе стане ептен алкохоличар, ваљда поради Ќемал ќе мисли дека е изневерена..
More taa ildiz otrov zeniste ,so mu se mesha sega na Kemal.Kemal Kako lik mi e prekrasen vo filmot I karakterno .