Нема да му стане петта жена, нема да ѝ успее планот на Шахика. Ќе дознае Халит, иако ќе лажат дека е бремена.
Heelloo! Za pocetok moram da kazam deka serijava mi e omilena i nikogas porano ne sum sakala tolku nekoja serija. Imam prasanje za tie koi ja gledaat serijava na turski.Neli Ender i Kaya sega ke se vencaat ama samo na hartija kako ke se sluci brakot da im stane vistinski?
Како оган и барут се, јасно е дека се сакаат, само од инат не признаваат. Ќе си признаат со тоа што ќе проаѓаат време заедно и ќе сфатат дека не можат еден без друг.
Pa da toa sekako ama mislev dali mozebi ke ima nekoja konkretna slucka koja ke bide pricina za da si gi priznaat cuvstvata
Ендер ќе му каже дека пошто он не сака да ја избрка Шахика дека она ќе си оди (намерно беше за да му ја види реакцијата) и он кажа добро и стоеше ја гледаше дали ќе си замине и она се сврте да го праша нема ли да ми кажеш да останам поради Јигит и он кажа не, не поради Јигит, остани поради мене. И од тука ќе почне се.
https://www.instagram.com/p/B7uG8hpJrmQ/?igshid=13k9r0fynw4aw 66та, еве краток дел од сцената Срцки се
Да, мислам дека Ендер ќе и каже дека Лејла као почнала да му се лепи на Халит и Јилдиз ќе почне да прави интриги за да ја избркаат а воедно мислам дека и ќе ја нападне.
Јигит и Лила ми се наметнат пар во серијата, никаква љубов и хемија не се приметува ниту пак врска. Непотребно..
Каја е пре чесен лик за Ендер. Иначе си одговараат на возраста. Толку се смеам на Јилдиз гафовите. Смешно ми беше кога купуваше злато за да ги поткупи членките на Здружението, па кога виде колку е скапо на продавачот му вика ,,давај нешто што има малку злато,,. Шахика некако се врати на голема врата во серијава, ама се по тапа и е улогата. Надир нема ни харизма ни лик, освен што има криминална фаца, друго некако нема шарм. Писателкава феномен е нај интересна во моментов, се повеќе влага во филм