Забрането јаболко (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Dream-Girl, 31 март 2020.

1. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.402

Леле Ендерче мала :)

На Osamena devojka, H.VAGA, Dream-Girl и 16 други им се допаѓа ова.
  2. Ender Çelebi

Ender Çelebi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Daaa preslatki bile

3. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.057
    Допаѓања:
    9.893
    Јас откако ја гледам серијата (околу 30-та епизода), Ендер цело време правеше сплетки како да дојде до пари со тој брат и, легнуваше во кревети на мажи дури тие спиеја со намера да праќа селфи на жените :rofl:, на сите им се потсмеваше зад грб, за секого имаше некаква навреда и луѓето ги делеше на сталежи, притоа заборавајќи дека таа потекнува од поголема беда од било кој во серијата :rofl: Исто незрела ми делуваше, земала се оправа со 20 години помлади од неа. И не ми е мене Ендер одбивна,најодбивна ми беше Зејнеп :rofl: Ендер, онака ми е....повеќе како во сенка на Јилдиз ја гледав зашто со неа се пресметуваа кога ја загледав серијата и стално Јилдиз поентираше....тогаш си ја сакав Јилдиз како лик, се уште ми е ОК, ама не е во истата форма....
    Не ставајте акцент на Шахика во муабетот, спомнав дека Шахика не знаела, што значи Ендер не била гласна за детето, а не колку е Шахика злобна и дека не ја сакала Ендер, јасно ми е мене тоа.
    Само не ми е јасно зошто треба да ја хејтаме Шахика трујачката, а Ендер која нарачува да удрат бремена жена со кола е ОК :D Плус претходното бебе на Јилдиз размислуваше да го убие.

На Tanjamm и Mery92 им се допаѓа ова.
  4. Enderr

Enderr Активен член

Се зачлени на:
    12 август 2020
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    274
    @Zahirr го имаше пратено линкот, на турски со англиски превод ама не знам како беше сајтот нешто turkish 123

На Mery92, cresa-jagoda, Zahirr и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Enderr

Enderr Активен член

Се зачлени на:
    12 август 2020
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    274
    Ги немаш гледано првите епизоди, затоа зборуваш така. Ендер што и да направила направила за да се заштити после се што и се десило, а Шахика убива за пари и од лични фрустрации.

На Mery92, cresa-jagoda, tinka-mace и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Zahirr

Zahirr Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2020
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    3.656
    Ништо чудо, 80% од глумциве се пејачи. Ендер, Шахика, Зехра, Каја сите пеат така да можно е и Лила

На ocicka2014, Mery92, Рапунзел.* и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Zahirr

Zahirr Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2020
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    3.656
    https://turkish123.com/yasak-elma/
    Евее

На cresa-jagoda и Ender Çelebi им се допаѓа ова.
  8. Zahirr

Zahirr Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2020
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    3.656
    Не е баш грамитички точен англискиот превод ама се разбира што зборуваат.

На Mery92, ema-emicka, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    На Zahirr му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Mery92

Mery92 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2020
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    860
    Znaci Yildiz sekogas uspeva dago nasmee na Halid:rofl:.So toa fustanot:rofl:

Inace neznam dali zabeleza nekoj Ender so belio fustan nekako kako da ja redese napred rakata?:^)jas taka zabelezav.?.Ama mnogu jbavo i stoi belo na Ender:inlove:..

Halid veke sto pravi pa na site zeni sto ke velzat od vratana i gleda..zenkariste]:)..ama Shakika so ubaviot minic znaev deka odma Halid le i gi gleda(hollest)^_^:rofl:

На cresa-jagoda и Elissa им се допаѓа ова.
  11. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.611
    Лејла заслужува од Јилдиз здрав ќотек а не само кубење, ако се смува со Халид.

На Osamena devojka, Kimberly11, tinka-mace и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Mery92

Mery92 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2020
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    860
    Kolku lesna ke ispadne Lejla(facepalm)..A jas koga ja gledam onaka si vikam kolku pametna devojka,i se sto ne pretrpe od toj mazot psihopat..I na kraj ke trgne po umot od Shakika..Dobri prijatelki si stanaa so Yildiz |(

На Elissa и Mrs.Precious им се допаѓа ова.
  13. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.403
    Мене од старт Лејла ми е антипатична ама ај. Епизодиве ќе стане уште поодвратна. :D
    Халит од глава до пети ја измерка коа влезе у канцеларија. (facepalm):rofl:

На Economylover998, ema-emicka, Zahirr и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.057
    Допаѓања:
    9.893
    Ееее ич не сте објективни Ендер тимот....јас Јилдиз ја имам критикувано....Не може Халит да е за никаде, а неговите жени што трчаат по неговото богатство да се ОК.... каков е таков, не ги принудил да бидат со него.....Тие немаат самопочит и гордост, го толерираат цел брачен живот да вика по нив....наместо да си заминат,чекаат тој да ги избрка....Ендер цела серија прави шеми да дојде до туѓи пари и некој маж да ја издржува.....родила дете, го дала и поради искуството станала злобна.....ама кој им е крив со Каја што направиле дете на 18?Ете излегла од беда, се вработила во добра фирма, не и било доста по женетиот газда тргнала кој не го сакала....тоа позитивен лик не е.Едино шо пресметано размислува со ладна глава, ретко нешто да ја изненади и затоа работите на нозе ги дочекува, емотивно воздржана е.... Шахика за споредба е импулсивна, лесно збеснува.....др доблест кај Ендер не гледам

На Tanjamm, Mrs.Precious и Mery92 им се допаѓа ова.
  15. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Дали постои женска личност која влегла во канцеларијата на старецов и тој да не ја измеркал така манијачки и влегол во врска со неа? 8-|

На referentka, Mery92 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  16. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.567
    Уште само Ајселче не ја измеркал :wasntme: 8-| :rofl: (hollest)

На Tanjamm, Kimberly11, referentka и 4 други им се допаѓа ова.
  17. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    :rofl::rofl::rofl: е уште нејзе и комотно може да стават крај на серијава. Тоа ќе биде врвот.:nod:

На Рапунзел.*, Mery92 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  18. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.057
    Допаѓања:
    9.893
    Исто нерасчистено остана дали обидот за убиство на Ендер беше идеја на Шахика или непромисленост на Јигит. Дента Шахика во лутина и призна на Ендер дека убивала и дека неа ќе ја убие ако и застане на патот, Ендер ја сними на тел, дали Шахика се досети или не е исто нејасно. Шахика му се јави на Јигит и му рече да оди во вилата кај Ендер,да и каже дека и е син. Тој отиде, штом и рече “каква жена си ти“, таа му ја затвори вратата откако му се закани дека ќе го избрка од работа без воопшто да се посомнева зошто така разговара со неа |(....Подоцна се врати Јигит и ја тресна по глава. Изгледаше како Шахика да го натерала, но последно кога гледав, Шахика му рече дека е неблагодарен “јас за тебе се жртвував,мене поради тебе ме приведоа зашто ја удри Ендер по глава и јас те заштитив, не те издадов“.....се ова врзано со минатото на Ендер е само нафрлано без особено внимание а серијата се сврти околу нив....|( Исто, жена исчезна во куќата на Халит, а тој никако да се заинтересира за снимките од безбедносните камери каде се, што се случило со нив.... одма го прогласија за несреќа |( епа глупоштија најголема е делот Ендер/Каја/Јигит + донегде Шахика.... колку да има што да се сними.....не очекував толку недоречености во оваа серија.
    Леле па и Каја се сомневаше дека Ерим е негов син, значи тука некаде паралелно одела Ендер и со Каја и со Халит :D а овде цвеќе ја правите баш Ендер од сите :D Можеби Ендер толку се вознемири тогаш затоа што самата не беше сигурна чиј е Ерим, можеби тестот и нејзе и покажа :D А Халит кога дозна дека Јигит е син на Ендер,требаше сам да си нарача ДНК за Ерим :D

На Tanjamm, tinka-mace, Mrs.Precious и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. moon111

moon111 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2019
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    366
    Шахика одвратно суштество , не можам да ја гледам . Кога му кажуваше на Ерим толку ме измерв што ќе го осклучев тв ...

На tinka-mace, Mrs.Precious, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Gjavolica be

На tinka-mace, cresa-jagoda и Mery92 им се допаѓа ова.