Сеа околу 15.30 има реприза, и јас сношти не гледав. Раат сеа уз ручек ќе си ја изгледам....ако ми дозволат,.зашто кожа им се ежи
Шахика моментално у серијата е најнепотребната персона. Не требале да ја стават да глуми пак после труењето вишак е и доста и беше ова. Иначе Ендер ќе прифати да работи за Шахика? Некако не ми е нејзин стил да биде нечиј роб
Ke prifati ama nema dolgo da trae (potocno Sahika ke misli deka Ender raboti za nejze ama nema da bide bas taka)
Надир како ја спушти Ендер на земја кога отиде да го извести дека ќе се мажи но само на хартија ќе бил бракот....гајле му е на Надир, а таа мислеше му се допаѓа Леле Зехра и Јилдиз со Шахика Шахика ко тинејџерки ги третира. “Како сте, девојки?“ а овие вистина како деца реагираат исплашено “Шаа-хика...! “ Баш си одговараат Зехра и Јилдиз за другарки, слични се плус и двете омекнати.... едната поради книгата, другата мајчинството. Само не ми е јасна Зехра, да не се преправа дека е глупава? можи насетила дека Шахика е убиец, па да не ја чепка изиграва глупи Август А приметивте Надир во каков ресторан јадеше и Шахика елитната ја викнал на такво место да се видат пилиња на печење изложени....интересен станува Надир Џанер на Јигит му вели “ајде внук на вујко, оди со другарот на друга маса“ Ерим сите го вртат како сакаат, де мајка му, де Јигит, де Шахика.... и на сите им простува. Тој не треба муабет да им прави, само со татко му нека комуницира зашто сепак од него зависи финансиски....и со сестрите, тие две се најфер спрема него и најмногу го сакаат. Убавината мн помага, Лејла без факултет, Халит веднаш ја прими како асистентка. Нешто ќе и направат на Лејла, затоа таа ќе тргне по Халит....Јилдиз прва ќе ја издаде....Инаку Лејла е скршена личност, тажна и пак е добра со сите....нешто ептен ќе се разочара за да биде со Халит мислам, а и треба и нејзе внимание од некој, Халит кога ќе се заљуби многу се преправа....
https://www.instagram.com/p/CEmryJADOku/?igshid=194i44bmqm4lm Нов трејлер за 75та. Добро не и досади на женава да труе луѓе? Аман више
Ја колку што разбрав Халид и кажа на Јилдиз да се земат повторно, Шахика го отрула Јигит изгледа, Шахика му кажа на Халид нешто ко демек имаат исти акции и дека ќе бидат партнери, Халид кажа дека Ендер ќе му е десна рака и Керим не знам што ќе му е Ама како може Халид и Шахика да имаат исти акции, Халид нели имаше 50% а Шахика 40% зашто 10% ќе и даде на Ендер.. ама ваљда дека сепак они двајца имаат највише па за тоа ќе се партнери.
И јас само што го видов ова,баш интересно изгледааа хммм.. И куќава дали Јилдизче ќе си ја купи Едвај чекам