Ах браво, како си го смислила, нека се мачат пред да им го лапнеме холдингот. Ми се допаѓа тоа, многу учам од тебе и кога се инспирирам си ја слушам Poison од Алис Купер [/QUOTE] Доста ми се закануваш Ендер преку твоите клонови, ти се само еднаш предупредуваш а кој пат ти е ова.... не ти се плашам. Агент на Ендер, сака да не скара. Знаеш Шаки, јас мислам дека од тој профил пишува Џанер. Погледни како нашироко раскажува, се гледа дека многу сака да зборува.... демек женско и фан и шири пропаганда, така ги претставува работите сестра му да им се допадне на сите. Ама не грижи се, јас кога и да забележам нешто сомнително на форумот ќе ти пренесам. Ќе ти го чувам грбот овде. Ејј да, за момент заборавив дека ќе го отруе Надир, добриот чичко. Се си бидува, јас не сум од вчера, но фала ти на грижата и предупредувањето Спојлер: ..... Џанер душо. Те познав, лисицо. Спојлер @Zahirr Навежбана е, секој мускул и е тониран. И виде како го оттргна Јигит вчера, со машки може да се тепа хахах. Еднаш носеше пантолони и една убава зелена блуза, треба почесто така да ја облекуваат, мн добро и стоеја. И мене ми фалат реакции тука и имам размислувано колку ми фалат, не на темата, туку на форумот.
Доста ми се закануваш Ендер преку твоите клонови, ти се само еднаш предупредуваш а кој пат ти е ова.... не ти се плашам. Агент на Ендер, сака да не скара. Знаеш Шаки, јас мислам дека од тој профил пишува Џанер. Погледни како нашироко раскажува, се гледа дека многу сака да зборува.... демек женско и фан и шири пропаганда, така ги претставува работите сестра му да им се допадне на сите. Ама не грижи се, јас кога и да забележам нешто сомнително на форумот ќе ти пренесам. Ќе ти го чувам грбот овде. Ејј да, за момент заборавив дека ќе го отруе Надир, добриот чичко. Се си бидува, јас не сум од вчера, но фала ти на грижата и предупредувањето Спојлер: ..... Џанер душо. Те познав, лисицо. Спојлер @Zahirr Навежбана е, секој мускул и е тониран. И виде како го оттргна Јигит вчера, со машки може да се тепа хахах. Еднаш носеше пантолони и една убава зелена блуза, треба почесто така да ја облекуваат, мн добро и стоеја. И мене ми фалат реакции тука и имам размислувано колку ми фалат, не на темата, туку на форумот.[/QUOTE] Аии Зехра душоо, ти си? Па нормално, си ја позна старата љубов Џанер.. Јас заборавив колку ти ја сакаш Шахика, верна послушничка си и. @Zahirr види ја ти Зехра, смотана се прави уствари све сфаќа. Сака да мислиме дека ништо не разбира ама Шахика само паметни луѓе најмува
Аха, го најде мајсторот. Мене Џанер пет минути да ми зборува трујач ќе станам навистина, не стара љубов Шо фамилија имаш и ти Ендерче, ќути да не прајме муабет. @Shahika, озбилни муабети се ова во некои установи само
Хаххахахахххха Зехра вика аи @Enderr ти се восхитувам на имагинацијата Инаку во право е @Zahirr сите сме за во установа
Зошто се слугинките во турските серии затуталени....во западни серии слугинките во миничи и подвезици чистат низ куќи ..... Иначе онаа Ендер треба косата да ја носи пуштена, така изгледа помладо. Во пунџичка староста и е изразена.... Нема шо да се коментира др, досадно. Една епизода интересна, наредните 10 - Никогаш серијата нема да е како порано. Јилдиз и Халит можи стварно треба да се разведат, не го сака, го вика старец, прочита и тој на ливчето што мисли за него, дека единствен квалитет му се парите.
Досадна стана серијата никакво дејствие нема, се е расеано, ептен безвеза нема никакви дешавки што би направиле да ја чекаме наредна епизода.. боринг