Јилдиз - не е интересна како порано Ендер - баба на која не и иди умот, толку години со комплексите не се справи Шахика - најпсихијатриски случај, но секоја чест за амбициите секако полесен е животот доколку си онаков психопат Зехра - од искулирана особа оглупе преку едно лето, најголема мистерија во некоја серија Лила и Јигит - рака за рака и во водите на Босфорот особено Лила која успеа да се вљуби во ваков, ко пребеган е од затвор, нека бега таа пред да ја помодри ептен виолетово Каја - овај па.... ич не можам лигуши од ваков тип Лејла - загреота Емир и Џанер - сејм олд, сејм олд Халит и Недир - најфаци во серијата абе Халит фраериште, а Недир добро и мудро чоече, итро....срцекршачи двајцата Ама како можи Халит да се потпира на Шахика, а Шахика на Ендер не се знае кој со кого, изгубено е секакво значење Потполно се согласувам, на стара слава опстојува серијата....
Јас мислев дека само мене ми здосади малце.. ништо интересно не се случува едно време сакав у соба да си идам да не ја гледам веќе епизодава
Последна серија на која вака сум се смеела е Свекрви и снаа . Дефинитивно освежување е серијава , особено смешни се Зехра и Јилдиз . Искрено , Ендер од почетокот ми беше омилен лик , ама од по несреќата ми е уште позакон . Јилдиз ми беше смешна кога рече " Халит имал заби " . Вие што гледате на нет , дајте инфо , мајка и на Зехра кога ќе се појави и зошто се развеле со Халит ? Ендер ќе остане со Каја или и тие ќе се разведат ? Џанер и Емир кога ќе си најдат девојки , за грев ми се веќе . Дедо Халит 10 жени смени , овие по една немаат уште . Јилдиз ќе се омажи ли пак после Халит или не ? Мислам дека во затворот ќе биде и Лејла ( Ајше ) . Дали Шахика , Јилдиз и Ендер ќе станат тим за да го банкротираат Халит , па после Јилдиз ќе му помогне да се врати на нозе ? Лила и Јигит ќе бидат заедно пак или завршија скроз тие како пар ? Се на се , серијава е супер смешна на моменти , знае некогаш да биде и досадна ( како од синоќа епизодата ) ама дефинитивно поинтересна е од онаа со птиците ( поим немам како се вика знам нешто птици беше ) .
Лејла и мене почна да ме нервира кучка е малце како се испонаша со Ендер мисли дека со неа краставици ќе сади аха сигурно
Аи брат полека со прашањава чекај 1. За мајка и на Зехра до крајот на сезонава ништо, најверојатно ќе се појави во следната сезона, и се шпекулира дека била жена на Надир и дека со него имала ќерка и она би требало да се појави во следната сезона. Зошто и како се развеле со Халид ништо не се знае. 2. Ендер и Каја ќе си останат заедно, ќе си признаат дека се сакаат, бракот веќе нема да биде лажен. 3. Џанер и Емир нема да најдат девојки, ќе има комични случки од нивни обиди да најдат девојки ама безуспешно 4. Јилдиз нема да се омажи после Халид, Надир ќе и понуди брак, прво ќе прифати ама одма следниот ден ќе му каже дека избрзала и ќе го одбие. Ќе се мота малце со Керим, нов лик што ќе се појави на крајот на сезоната воедно и новиот CEO во фирмата. 5. Лејла нема да биде во затворот, тоа е најверојатно кошмар на Шахика во кој се само Ендер и Јилдиз. 6. Шахика, Ендер и Јилдиз нема да станат тим. Ендер е со Јилдиз, Шахика е против нив. Халид сам ќе си се банкротира, а Шахика ќе потпомогне и ќе си отвори пат да застане на чело на фирмата. Спојлер Ќе го отруе Надир, он ќе умре и Шахика ќе лажира брак со него за да може да ги наследи неговите акции и да застане на чело на фирмата. 7. Лила и Јигит не се завршени како пар изгледа никад нема ни да завршат ќе се караат и мират до крајот на сезоната. Повели и друг пат
Јидлиз: Меѓу нас нема добри, има само лоши и малку лоши Јилдиз кон Зехра: Ти си малку лоша, со тоа што напиша книга му направи зло на читателите..................... Татко ти те навредувал откога си родена, навикната си... Е значи врв е Јилдиз Баш ме интересира како ќе се извади Ендер пред Шахика
Леле откако се врати Шахика не ми се гледа. Поантипатичен лик немало. И Лејла ич не ја сакам. Новиве ликови ми се напорни.
Вечерашнава епизода-бомба. Конечно Ендер му кажа на Каја, баш ми е мило што Каја конечно сфати каква сестра има.
Лелекакви луѓе има посебно интригантни како Шахика посебен случај. Многу ми беше Емотивно Со Каја и Ендер. И што се случи со бебето на илдиз? иначе би сакала до крај да останат Илдиз и Халид.
Hahah Yildiz pak ke go poludi na Halid. A Kaja kako izdrzuva so onakva sestra..Jas da bev kako nego ke ja zadavev kako Yigit sto i napravi
Ендер ми е омилен турски лик. Досега не сме виделе некој толку добро да глуми со стил. Нека ме поддржат оние кои се согласуваат со мене.