Se soglasuvam Mene Sevval Sam (Ender) mi e omilena turska akterka, a ulogata vo zabraneto jabolko bas i prilega (ubava i mokna zena, sekogas oblecena so stil)
И јас се согласувам. Толку добро глуми и со гримаси и со се, значи врв. Ваква досега и јас немам сретнато во ниедна серија.
Ендер и Јилдиз најјаки мислев ќе ги сети Шахика Зехра: Јас сум писателка, феномен сум Јас стварно не знам како и двете не сетија дека грешно дете имаат... Прво различна страна друго како еден поглед не свртија... Значиии... Јидлиз: Ти една работа не знаеш, јас ништо не знам Лелеле Зехра како го држеше бебето Лелеле сценаваа врввв Зехра: Халит Џан станал женско Не ме пријавувај имам маќеа и суров татко Зехра: Ќе ослепам од стрес Браво заа епизодавааа БРАВОО
Се надевам Јилидз има сликано сликата пред да ја однеси на Надир Можеше да смисли нешто а да не наштети на Халит И Халит не е цвеќе за мирисање ама па маж и е бре треба да му помага а не да му штети.. Кој ќе чека до понеделник
Јас пак помислив дека Јилдиз и кажала на Ендер за сликата, а она за ништо појма немала кога дојде Халит и и се дереше.
Мислам дека и има кажано, заедно имаат смислено нешто...бидејќи Јилдиз ја чекаше да дојди Ендер и кога влезе Ендер ја праша дали Халит е во соба ако добро слушнав.. И јас така се надевам... Ако добро видов Надир беше изгледа во затвор или нешто слично ама во секој случај ќе му користеше на Халит против Надир