Аиии вештерката Ендер во затвор ќе ги прати. Претера со одмаздата. Таа и така е скарана со Халит, што и менува што мисли за неа....
Ај некој да биде срце и да ја преведе најавата за 76та кај е членката што кажа дека знае турски и дека ќе ни преведува?
https://www.instagram.com/p/CE2iKLKh9kI/?igshid=1aopgqu0knfyx Еве, јас единствено што разбрав е дека Каја сепак не знаел за акциите и ќе дознае во следната епизода, а Асуман се договори нешто со Ендер и му кажа на Халид нешто во врска со Керим дали дека се мота околу Јилдиз и Халитџан не знам или ќе го накодошат нешто
Очекував поголем бум од 75тата.. Некако сум разочарана.. не се деси ништо надвор од најавата, обично знаат на крајот на епизодите да шокираат, тука ништо не се деси
Jas ja gledav ama nisto ne razbirav samo iminjata i nesto kako si,dobra vecer.Ama mi padna zal za Zehra sto i namesti onoj Kerim droga,izosto e los toj sto saka od Halid?Gledam i gi izmota mislite na Yuldiz,ne veruvam toj da e zaljuben vo nea,saka da ja iskoristi. A Zehra so kosata sto stori Halid samo kako ja gledase
Пробај од овие дали ќе отвори некое Спојлер Асуман мислам нема да се договори ништо со Ендер, туку ќе и се пожали за Керим, ама Ендер ќе и одговори дека Јилдиз не е дете и може сама да си носи одлуки за себе, па после тоа Асуман ќе оди кај Халид да му кажи дека Керим ја мерка Јилдиз. Барем вака се преведува со ауто-транслејт на јутуб.
Аа епа можно е, има логика. Јас слушнав нешто дете и помислив да не мисли дека се мота и околу Халитџан, а она кажала за Јилдиз дека не е дете close enough