Леле што и се случило на Зехра? Нешто фатив на почетокот кога почна сезоната, беше во соба плачеше и потоа дојде Халит и зборуваа и нешто се гушкаа. Загреотка, многу ми падна жал за неа.
Абе кај наоѓате време и епизодите шо одат во Турција да ги гледате алал Јас да бев ко вас, епизодите 1-31 или 32, нез од каде почнав, ќе ги изгледав 100 пати досега, од кога се спремам Уште од слика ми беше антипатичен. Овие новиве шо ги донесоа сето гнаси сосила што се прават допадливи. @Shahika, овој трујач бил како тебе Туку Лила и Јигит се големи за вакви драми Монтеки-Капулети Ромео и Јулија по 13-14 год имале....нека им каже некој.... И јас сакам Џанер да живее со Шахика ама нели му е страв?
Трујачот Керим мене ме мести. Кретен. Треба него да го отруеме што побрзо Имаме време затоа сега испитот кога ќе го треснам у понеделник, а условен е, али нема врска битно серијата да се гледа у живо на турски фокс Инаку Џанер не знам дали ќе живее со Шахика, може онака го дадоа само дека беше во куќата.
Во Турција серијава ја даваат само еднаш неделно, фокс имаа објавено пост на инста и пишуваше дека ја даваат секој понеделник од 20 часот. На гугал прочитав дека завршува околу 23:45 што значи дека тие ја пуштаат по цела една епизода. И таму се поделени сериите во различни денови еве Забрането јаболко ја пуштаат само во понеделник вечер, па во вторник друга и така... Секоја вечер различна серија.
Бар имаат некој ред.. Ама не можат да ја пуштаат секој ден и да сакаат, бидејќи немаат завршено со снимање дали пола сезона ја имаат снимено.
Ne mi se veruva deka fan stranicite od turski preveduvaat segmenti od serijata na arapski a na nikoj ne mu teknuva da prevede na angliski srekja postoi avtomatski translate od postovite Procitav deka onaa poslednata scena koga Jildiz zboruvase so Ender pa vlegoa Halid i Kerim, ona i kazala na Ender "Izgleda go zasakav" ama mislela na Kerim, a ja slusnaa i Halid i Kerim i sekoj misli deka za nego zboruva i taka zavrsi epizodata neli, i posle vo najavata za slednata epizoda koga Asuman i kaza na Ender deka Kerim se mota okolu Jildiz, Ender i kaza deka Jildiz ne e dete i deka e sposobna sama da si odluci sto saka zatoa sto Jildiz i kaza deka go zasakala a Asuman ne znae. Ama asuman ke otide kaj Halid da mu kaze.. I uste nesto, Kaja i kazal na Ender deka da imala akcii vo firmata nemalo da se ozeni so nea.. a vo slednata epizoda neli ke doznae za akciite, taka da ke bide interesno
Ќе ја емитуваат ама којзнае кога ќе почнат, дали одма по завршувањто на третата или ќе направат малце пауза па после ќе ја даваат, да чекаат да искочат повеќе епизоди.
Само терминот да го сменат оти многу е касно. Со некои што се дружам не можат навечер да ја догледаат. Треба да ја даваат по Ранети птици барем.
Џанер: Дадо на работите на кој што другите велат не дај Боже, ние велиме дај Боже Јилдиз со е-маилот врв, порано единствена на Халид сега претседателката Јилдиз
Епизодата без никакво значење... Шахикааа кај тргна на работа со тој фустан со мрежа напред А Ајселче кај е како да не ја видов.