Аф оваа недела немам седнати асално за ја гледам серијава. Пуштена е и повеќе ја слушам одколку што гледам. Ама некако одкако се појави надир не е толку интересно. Ајде ќе видиме што ќе се дешава
Во колку се репризите на Канал5 ? Еве два дена ја пропуштив и никако да ги фатам, некако многу касно почнува?
Nene i kaza veke, koga vese da i se razvika na Shahika posle toa so Zehra i policijata i posle neli vleze kaj Ender vo kancelarija i togas i kaza. Na insta vidov
Надир: Каја тешко тебе... Да се справиш со овие жени ти е исто како со цел холдинг Лелелеле Јилдиз и Ерим ХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХА умрееев крај И овие па Јигит и Лила хахахахахахаахахах Јигит: не верувам дека некој после развод останал дечко и девојка
Леле болна жена оваа Ендер....ваков гнасотилак откако ја гледам серијава немаше направено премногу дури и за неа. Што не и каже на Јилдиз дека Шахика сака да ги спои Халит и Лејла....туку за Лејла и зборуваше дека е спонзуруша и му се пика на Халит....поради Каја сака да ја тргне....
Леле за Лејла ми падна жал. Емир мислев дека нема да прифати да биде вклучен во тоа, тие онака беа поблиски, а нели и таа живееше со него.