И јас се зачудив. Во канали на Yasak Elma го има, таму го видов Првите им се баш како за на јутуб, не се кадри од филмот, плус имаат и captions, ама натаму имаат прекинато, за жал.
Utre ke ja stavat od kanal 5 epizodava na net a ja imas na turkish123 so angliski prevod, 63 epizoda e ova
Мислам намерно покасно почнаа да ја пуштаат за пократко да ја даваат зашо ги цепкаат епизодите изгледа да им испадне точно со период коа ќе почнат со 4 сезона. Само моја логика.
Леле баш сакав ова да го искоментирам, стварно предоцна почнува и трае до полноќ. Јас иако сум ноќна птица премногу е ова дури и за мене или стареам веќе
Аууу Зехра ја направија премногу да не речам глупа... Халит ги построил им вика таа на крај вели ова ќе биде добро видео како да е новинар од надвор а не дел од семејството Лелеле Халит како на играна Пукни комшија го збудалеа Ерим: не е тато многу поголема само 5-6 години Само 5-6 години а изгледа како 10 а тој 18 дали има ама нмв  Шахикаа итрицааа Јак почеток на епизодава
Со ова со Лејла се сетив на првите епизоди кога за пари другарка и на Јилдиз лажеше пред Халит. Јилдиз знае најдобро како е другарка да ти работи зад грб па не би требала тоа да го направи на Лејла. Иако овде Јилдиз беше излажана ама сепак. Лејлаа со кој мозок оди кај Шахикаа ах бреее а знае каква е
Лејла што се замислува? Ај нека си оди во Измир и така е најнебитен лик што прави само гужва. Па и најде кај Шахика да оди. Халит ќе објаснува што е љубов, а тој со 4 жени и нова на повидок. И ајде нека завршат сцените со Шахика и нејзината глума дека е пијана и во депресија, не можам веќе да ја гледам.