Леле само се надевам дека Канал 5 нема некоја ваква глупост да направат. Конечно загледав една серија.
Имаат добра историја со прекинување серии, сега кога кажа @Enderr се сетив и Елиф серијата ја имаа прекинато така и после пола година или година ја дадоа последната сезона
Хахах, не бе од мене ти е тоа. Шахика нема помошници, еднаш се изгоре од внукот и сега не и треба никој, сама може се, не е како Ендер. Така си кажа. Чајче да не сакаш? или кафенце?
Не би ти препорачала. Можно е да е втор профил на Шахика. Кога има 2 телефони којзнае колку профили има плис отворено ме хејта јас ќе ти направам џнм само кажи што сакаш
Хаххаахаххах Ендер душо ти се восхитувам на имагинацијата Не ми требаат два профили за да искочам на крај со тебе и твоите клонови И ти? Сериозно?
Кога подобро ќе размислам ти не би се замарала на долго и на широко да ја хејташ Ендер all day every day туку ќе ја решиш со отров заборавив како дејствуваш извини одамна не си отрула некого, потсети не на твоите способности
Инаку, сега ми текна дека Лејла ги најде Јилдиз, Халид и Ајсел отруени од Шахика. И нема памет оди на нејзина страна.