Јас не гледам од почетокот. Дали Алихан паралелно беше со таа Лал и со Зејнеп или не? Или таа Лал само си замислуваше дека затоа што се богати мора да бидат заедно?
Не. Алихан никогаш не беше со неа, таа само му се уфрлуваше и Зерин правеше забави и постојано ги канеше на вечери за да се зближат, ама Алихан не беше со неа.
Беше со таа кога беа скарани со Зејнеп. Ама прекратка беше нивната врска. Е како не беше? Кога Зејнеп отиде кај Алихан и ја начека таму, кога таа и отвори врата, се гледаше дека спиела со него.
Па и пред да ја запознае Зејнеп во фирмата, мислам дека имаа некоја си врска или само онака се гледаа, ама беше со неа..
Аууу да во право си Затоа некако името не ми штимаше Мислам дека беше пред Зејнеп со Лал, ама раскинаа пред да биде со Зејнеп
Беше. Она го сакаше, а он со неа само за секс бил и дури отворено и кажуваше, нејќел врски ова она, ако ти одговара вака океј, ако не не. Некако и неа и даваше лажна надеж потајно, не ми се допадна уште тогаш. Цело време кај него дома беше првите епизоди. И коа дознав дека брат и му бил другар и работеле заедно, уште појше Алихан не ми се допадна. Од толку жени, баш со сестрата на другарот за секс ќе идеш, пф. Ме нервира ликот. Ептен има его до плафон.
А која беше Лал? У првите епизоди глумела? Што бидна со Хирa психопатката, кај ја снема? Немам гледано. Ист како Халит и тој испадна ѓубре. Се повеќе наликува на него. Абе тој да ме му испадне татко ? Нема да ме зачуди.
Лал беше сестрата на Џем, онаа постара така, што имаше бутик. Кога дозна дека има нешто со Зејнеп, дојде и му се дереше дека од други дознала дека раскинале, а таа како што сфатив само повремено контактираше со него. Цело време трубеше дека таа била за него, богати биле и богатите требале да се земаат според статус. Инаку, Алихан вели дека не е како Халит, и не е како Емир, не се однесувал со девојките како Емир. Парите им даваат моќ да мислат дека се над другите, а не се.
Одврaтен ми станува со понашањево, ми се одмили. Џабе лепотан е, згоден и се, карактер нула. Доказ дека внатрешната убавина е најбитна.
@ohlalalala Хира ја приведоа коа го киднапира Алихан. Лал мислам си отиде у странство така нешо. И таа Лал беше досадна ама па Алихан ако сакаше можеше да не ја прибира дома. Или првично ако нема намера за нишо сериозно да не повредува сестра на другар... Како му глумеше на Џем, па за Зејнеп тоа, демек као среќен... И Хакан мислам дека го користи за свои цели, никад не го прашал како е, дали приватен живот си има, цело време мора сите за него достапни да се. Ниту е добар другар, ниту добар партнер...
И тој игра валкано. Зејнеп ја брка од работа, па ја враќа, па ја купува фирмата кај што работи. Јас не ја обвинувам што сега работи во фирмата, таа е обичен човек кој работи и живее од плата. Исто, таа прифати да работи со Џем, инаку останува без работа. Тој момент, финансискиот Алихан воопшто не го мисли. Ми беше мило кога плачеше на аеродромот кога замина Зејнеп. Сега гледам за да видам како ќе плаче во бања кога Ендер ќе му направи проблеми, и кога ќе стане јасно дека Диндар ја сака Зејнеп, иако и тој е луд. Багабонт е, но му се допаѓа. Сите удари кои ги доби, Алихан ги заслужи. Затоа ќе сака да замине на денот на свадбата на Зејнеп, отвори војна со сите, а не доби ништо. Инаку, Хакан е добар, но Алихан навистина го користи, едноставно го втурнува во криминал. Тоа што го прави е забрането.
И Алихан ѓубре. Вчера на Зејнеп: ..се ќе ти кажам како беше со Ендер, ама ти да ми простиш Бог да чува. 100 пати ја заеба сега пак, па и да му простела.
Мене ме интересира, зошто тогаш ќе си замине? И како Ендер ќе го остави така да си замине? Да не ги средил сите работи па си заминува?
Епа Ендер тој ќе ја избрка мислам откако ќе ја рашири фотката каде тие двајца се во кревет. Ќе се разочара, нема шанси да ја врати Зејнеп и решава да замине.
Халит го прифати бракот на Кемал и Зехра затоа што сега му требаат акциите на Кемал, знае дека е во опасност од Алихан. Ми се допаѓа тоа што опасниот Диндар му оди на живци на Алихан, заслужи.