Јилдиз е нај интересна. Ендер велзе во шема. Јигит станува напорен. Најавата за Јилидз за временска погноза ме намами пак вечер да гледам иако нешто банална ми стана
Како е возможно Халид секогаш да се вљубува во секретарките...има навика човеков. Мислам дека на Лејла (убава и паметна девојка) не и требаше да прави интриги со Шахика и Надир.Требаше да си замине,а не да се одмаздува.Се лути што Јилдиз и сместила такво нешто,па кога седи со нејзиниот сопруг не знам што очекува. Џанер и Ерим најоткачени во серијава. Не знам што има Халид против Јигит,па ако се сакаат зошто тој се меша,секој има право да си одлучува за својот живот и во кого ќе биде заљубен. Зар за негоите жени родителите му кажувале.
Најголема Каде ги гледате епизодиве со превод? Не мора на македонски може и српски.Пред некое време пративте знам ама не ми се отвораше епизодата.
На канал 5 рекламираат нова серија наскоро дека ќе почне. Се прашувам која серија е при крај, Ранети птици уште епизоди има, а за Една е мајка да не зборувам уште еден куп има и од таа серија, да не е можеби Забрането јаболко?
Епа има ама којзнае нашиве што ќе направат, јас мислам дека ќе паузираат. Така направија и со таа серијата Елиф мислам.