Фотографира е на постерот за 4сезона што значи дека ќе биде еден од главните ликови,но изгледа ќе има многу сплетки за него и Ендер.
Ајдеее,не ми изгледа па тој нешто опасен и сплеткарош ама ајде да видиме како ќе се покаже малиот Фацата на Ендуш на видеото Ич несакам да се разделат,плус Ендер е за прв пат вљубена вистински и убаво и прилега
Тоа и јас се прашувам ужас и е фризурата Им се покварила пеглата за коса изгледа па рекле чекај крофна ќе и туриме
Опасен е и тоа може повише и од Шахика. Ќе видиш кога ќе се појави. Инаку да и мене жал ми падна, а и убав пар се
Ја гледав новата епизода. Некако не се нешто посебно новиве епизоди. Шахика успеа да им расипе и на Каја и Ендер и на Јилдиз и на Керим све. Ради неа се испокараа сите. Свршувачката на Јигит и Лила беше, Шахика куќа нешто им подари. Исто у хотелска соба заврши со другарот на Керим оваа Шахика (се се дешава околу неа ). И на вечера излегоа Јилдиз и Халит, а дојдоа и Шахика и Керим и нешто у ходникот пред вц се сретнаа Јилдиз и Керим и ги фати Халит и така заврши епизодава.
Глупости. А, колку погодени парови се Каја и Ендер и Јилдиз и Керим и баш нив не ги споија до крај. Може на крај па ќе се смират...
Нов лик, уште не е појавен ако гледаш само на Канал 5. Шахика ќе го сакала него и ќе работел во фирмава,ама изгледа он ја сака Јилдиз.
Znaci Shahika mu kupila kukja na Jigit da ziveat tamu so Lila sami za da go drzi podaleku od doma. Saka da napravi fejk audio snimka na koja Ender zbori i izgleda Kerim prifatil da i pomogme posto pisuva se soglasil na nekakva nejzina igra. E sega sto e finta so audioto ne znam. I nesto so akciite, mislam deka Shahika saka nekako da ja uceni Ender da i gi vrati tie 10% za da se izednaci so Halid.