Кога Јилдиз ќе дознае за Халит и Лејла, веднаш ќе се разведат, а децата ќе му бидат многу лути и мислам дека Зехра и Лила ќе се преселат заедно со Јилдиз, а Ерим кај Ендер. И така Халит ќе остане сам кај Ситки. И тука ќе дојде Ендер да го зеза дека останал сам.
Halit na Yildiz dvapati ja izneveruva..da ne brojam toa so Shakika tret pat..i redno e veke da go ostavi..neznam sto cekase do sega.. Starec zenkar,znaci od nego mi se
Како ќе го отруе Шахика Надир? Човеков е доволно паметен за да го изигра а баш ми е жал што ќе умре, многу ми е интересен кога го живцира старецов. И какви паметни одговори имааа
Цела недела заспивам само што ќе почне и ништо не сум гледала..Кај е досадна па и во 12 почнаа да ја даваат
Емир и Џанер им се најјаќи Ама и Јилдиз е врв, без неа нема да има на што да се смееме. Зехра на почетокот беше многу попаметна ама интресна е и вака
Баш ме интерсира што ќе направат со таа девојката што му се заканува на Емир, сигурно Ендер ќе смисли нешто....
Леле колку се смеев вчера со Емир и Џанер. Џанер: Дај боже сите да си најдеме ваква што не би не ни погледнала. Ептен се трагикомедии со нивниве дејтови, а интересни дечки се, се надевам на крај ќе им најдат и нив некоја пошо очајно бараат женски. Мислам дека Џанер со Зехра ќе е, па нешто во 4та сезона доста се дружеа. Некако си одговараат тие. Ама ај ова само претпоставка. А, за Емир мислев прво Лејла ќе му ја најдат али се излажав. Типката барала богаташи со фирма, не скромен дечко. А, колку и помагаше, стварно требаше да се заедно и Лејла така немаше да е одвратна аххаха.
Да ве прашам нешто....ноќе има реприза од јаболково? Јас еднаш видов после полноќ Една е мајка, ама не знам дали покасно и од јаболкото пуштаат?
Не, мислам дека не даваат ноќе реприза. Даваат само од Ранети птици и од Една е мајка, а сега и од новата серија.
Уф, кутра Јилдиз. Баш ми падна жал кога и раскажуваше така на Ендер, а она па не можеше да и каже за Лејла. Не знам уште со кој збор да го опишам Халит, расипан еден. Па и уште и се дере таму пред сите на вечерата. Леле колку ќе ми биде мило кога ќе банкротира. Ама ете, на крај Јилдиз пак ќе му подаде рака. Ѓубре од човек.
Како ќе му помогне Јилдиз на тој вампирот? Леле каков кретен, поради една спонзоруша ја понижува својата жена.
Епа тој ќе почне да пропаѓа откако ќе се разведат. И Јидлиз изгледа ќе стане богата, ќе си создаде свој бизнис мислам, и таа ќе му подаде рака кога тој ќе банкротира и ќе снема ништо. Така разбрав од тоа што го пишуваа овде.