Алихан што си посеал тоа ќе си жнее, ама пак Зејнеп ќе му попушти на крај...Ама ако му е сега љубомората
Ja сака, ама на лош начин тоа го покажува. Ако му е, нека цркне, мило ми е. Па уште и кажува што смее да прави, со кој да се гледа, зошто Диндар да го носи дома.
Ајде бе, што и е он на Зејнеп за да и кажува дали да го носи дома? Он си го направи својот избор, сега нека си трпи..
Цццц, Халит ја продал ќерка си за пари. Да не му дал Кемал пари, немаше да го одобри нивниот брак... Гад.
Колку повеќе го гледам ликот на Халит толку повеќе сум бесна и е одвратен лик. Откако Кемал му даде пари значи го одобрува бракот, инаку немаше да го одобри. Значи и по цена да го гледа поранешниот свршеник на неговата сегашна сопруга како избраник на Зехра, неговата ќерка парите се пресудни. За Зехра навистина ми е жал. не најде човек кој вистински ќе ја сака.
Да. Халит го гледа само Ерим, прави се за да биде тој среќен, дури и се искара на Јилдиз зошто му ги избркала пријателите. А на Зехра малку да и обрнел внимание, таа воопшто немаше да биде сега ваква. Исто и мене ми е многу жал за неа, сепак на крајот Јилдиз ќе го намести Кемал дека ја изневерил, и пак ќе се разочара.
Иначе изгледа сум грешка у врска со нешо шо ви пишав тука претходно. Спојлер: . Ерим изгледа вистина е син на Ендер и Халит. Ендер претходно имала родено друг син од тој бившиот и со кој ќе е пак заедно, тој ќе се појави понатака. Тој не знаел за синот, мајка му негова ги разделила. Син и живее во сиромашно маало. Мислам и ќе работи кај Ендер дома сакајќи да и се освети или така нешто. Извинете ако грешам, но колку разбирам турски, затоа може и збунка да напраам. Едвај чекам 3та сезона, интересна ќе биде.
Kako me nerviraat ildiz I Kemal Sto ja zezaat taka Zehra.Kutrata Zehra sekogash izneverena,a Ildiz sekogash se vadi
Јилдиз кога ќе порасне сака да е Ендер. Исти постапки ко неа прави. Жал ми падна за Ендер денеска. Многу тежок живот изгледа имала... А и општо живот со Халит е измачување. Како ги малтретира жените...
Халит е никаков, ги сака парите, и ништо друго. Престрог е. Ендер е трауматизирана, но наместо да го бира правилниот пат, со работа да направи нешто, таа избрала да менува мажи и така да ужива. Симпатична беше вечерата кај Зејнеп, и Алихан не можеше да дозволи таа насамо да остане со Диндар, но прави ужасни работи човекот. „Многу те сакам“, вели, ама во пракса прави нешто друго. Едвај чекам да го видам како плаче, едвај.
Не се сеќавам, откако ќе се рашират фотките со него и Ендер и Јилдиз ќе го навредува, в лице ќе му каже се, по што тој прашува дали Зејнеп знае. Некаде 34 или 35 епизода ќе биде. Инаку синоќа јако беше кога рече Зејнеп „па откако го исчистив ѓубрето во мојот живот, си реков да ја средам куќата“, а тој се смее.
Во колку часот почна денешната епизода? Буквално сум ја пропуштила, пушив околу 10, веќе беше почнато, а сега заврши. Како така? Да не е сменет терминот?
Во 21:20 почна, исто и Тажна жена порано почна. Изгледа сè се поремети денес, бидејќи е неработен ден. Не знам дали имало Само вистина, ама денес не дадоа Вонредни вести.
Немаше само вистина, од тој филмот што е Ранети птици дадоа 2 епизоди едно по едно. Почна во 18:40 а заврши некаде 20:30. А јас си пуштив некаде 10 часот филмот, а он за половина час заврши, велам што е оваа работа бе. Да знаев ќе си го пуштев на време.
Lele ova Ildiz vise me pukna od lazhenje I sestra I ja laze koza Edna a Zehra Pak ja namestija za pijana .
И Јилдиз многу себична, посебно што синоќа пред Зејнеп се израдува затоа што Алихан и Ендер барале старателство за Ерим. Таа важно да се откачи од едно од децата на Халит. Друго, премногу ја провоцира Зехра. Да си молчи, можеби се ќе беше поинаку. Јилдиз сака ем пари, ем љубов, сака се. Во тоа се разликуваат со сестра и. Сестра и сака љубов, а за пари ако и беше ќе прифатеше да се пресели во елитна населба како што предложи Зерин, ќе прифатеше возач, се.