Забрането јаболко (Канал 5)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Dream-Girl, Mar 31, 2020.

1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Серијава уствари е тажно колку е реална.
    Колку вакви жени читаме дека мажите ги навредуваат, не им посветуваат внимание ни на нив ни на децата и на крај често искача некоја Лејла у позадина.

Овие Лејла и Халит а ги видам, ми се гади.
    Колку била алчна и одвратна оваа Лејла. :puke::envy::envy::envy::envy::envy::envy:
    А, на времето глумеше добра и наивна. :worried: Ендер прва ја прочита каква е. :|

Друго беше кога Јилдиз се запозна со Халит. Ендер не го сакаше сепак и си имаше и она друг и сакаше да се разведе.
    Јилдиз ептен му е верна и мислам колку толку го сака на некој начин... :(

Јилдиз, Каја и Емир ми се најпозитивни ликови, некако најдобри се... :(

2. Lifelive

Lifelive Истакнат член

Жал ми е за Јилдиз ама како да кажам дека сама си е крива. Не знам што очекуваше од човек кој може да и биде татко, притоа е многу богат а таа сосема спротивно, исто така и му е четврта жена по ред..
    Секоја жена истото го доживала. Не знам за мајката на Зехра ама за Јилдиз и Ендер сами си се криви.. Само Зерин тоа не го заслужи затоа што вистински го сака(ше)..

3. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Ендер е врвот :bow:

Zahirr, ema-emicka, Nane2356 and 6 others like this.
  4. princess5

princess5 Форумски идол

Зарем поради лејла нема ни да има роденденска прослава? Греота Јилдиз еј такво дерење на маса утре Ухх.. а демек златар поклон ова она Идиот...

5. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Златарот му извади големи скапоцени ланчиња и старецот рече сакам нешто помало

6. Black girl

Black girl Форумски идол

Па да има за спонзорушата.

Zahirr, cresa-jagoda, Veta and 5 others like this.
  7. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Јилдиз него не го сака, прочита тој на ливчето какво мислење има за него, дека парите му се единствен квалитет што дополнително им го расклати бракот. Верна му е за да не ги изгуби неговите пари, ем што дојде од попроста, конзервативна средина. Верноста не е ништо лошо, напротив, меѓутоа во денешниот свет така се пропагира, како одлика на позатуцани луѓе. Демек кул си ако си во отворен брак/врска или ако изневеруваш (што е исто иако се обидуваат да повлечат разлика), цепки.

8. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Нема врска, Јилдиз колку и да не признава го сака.
    Зошто иначе не отиде со Кемал? Исто имаше пари. Да сакаше можеше.
    Додуша еднаш сакаше ама ипак, никад не можеше да реши целосно да отиде...

Халит ниедна жена не ја сака, ги гледа ко предмети и ги искористува.

9. Аргентина *

Кемал не беше од верба. Си играше играчки, прво се преправаше дека е сиромав, потоа се ожени со Зехра. На крај ги изгуби парите, тек тогаш ќе се изедеше Јилдиз, ама го процени на време дека не е сигурно ништо со него. Таа го сакаше Кемал, но се откажа, Халит е еден од најбогатите луѓе во земјата.

Last edited: Sep 25, 2020
  10. Аргентина *

Инаку и Јилдиз и Лејла имаат daddy issues со Халит, како замена бараат во него за нивните вистински татковци кои ги немале.

11. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Каква одвратна лисица е Лејла.:envy: Уште без срам вика и купува подарок на жена му. Па убаво си кажа, жена му е, а она само безсрамна љубовница. И имала она гордост.:^) Тоа за неа е непознат поим, типката ладно додека седеше со Зехра се потсмеваше и со зајадливост и задоволство слушаше како Халид не ги ферма дома и се караат со Јилдиз.:doh:
    Ми стана повеќе одвратна дури и од тета Шахика.:D

12. Lifelive

Lifelive Истакнат член

Затоа што Кемал е ништо во споредба со Халит. Нели Халит е милјардер или не знам што така го претставуваат во серијава како еден од најбогатите луѓе во Турција.
    Многу ми е жал за Јилдиз.. А за Лејла не сакам да зборам, не е вредна за ниту еден збор само ќе речам дека многу убаво ќе биде истепана.. :D
    Инаку за Јилдиз ми е жал јер не и целта онаа која ја имаат Шахика и Лејла. Јилдиз си е проста, животен успех и е да носи злато од маж и и да се фали наоколу иако имаат ужасен брак....
    Инаку, Ендер легендата ќе и приреди изненадување па ќе има роденденска забава (секако после разводот) и тоа многу добра забава.. :)

13. Аргентина *

Јас колку шо сфатив, Кемал беше берзански шпекулант и на крај нели ги изгуби акциите што ги имаше во фирмата....тука можно е Надир да ги презел. Откога Јилдиз го намести и го извиси, ја молеше Зехра да појде со него, и велеше дека е способен и дека пак ќе заработи пари, ама таа го одби и тој замина сам. Којзнае што станало со него.

Mery92, Mrs.Precious and cresa-jagoda like this.
  14. Аргентина *

Оној Каја ја држи уште адвокатската канцеларија со двајцата вработени идиоти, или сега е само кучка на Надир?

И друго не ми е јасно, Каја нели кога работеше за Халит финансиите ги водеше, откај испадна после адвокат :rofl: Мислам ОК, ама не личи на способен човек кој толку работни квалитети поседува.

ludamaja10 and Mrs.Precious like this.
  15. Lifelive

Lifelive Истакнат член

Да, ја држи. Ќе и биде адвокат на Јилдиз кога ќе се разведува.
    Каја и пред тоа си беше адвокат. Тоа е неговата професија. Но откако Халит му понуди да му биде генерален директор тој прифати. Па лут беше за Шахика нешто и пак се врати на адвокатурата.

Mrs.Precious and cresa-jagoda like this.
  16. Lifelive

Lifelive Истакнат член

Срушен и е светот на Јилдиз со ова што и го направи , а тек па кога ќе дознае за Лејла...
    Ама после се што и направи Халит, после сето тоа навредување и понижување што очекуваше она? Дека роди дете и готово среќни ќе си бидат до крајот на животот... Од сам почеток на брак прво и кажуваше што да облекува, не и дава(ше) пари, ниту да работи, ниту му беше гајле за нејзиното семејство ги понижуваше како сака и мајка и и сестра и и неа. И ја избрка од дома и ја изневери со бившата жена и се вери со друга.. И после се смешно е Јилдиз да очекува да имаат среќен брак и семејство..

17. Elissa

Elissa Форумски идол

А бе една Лејла два дена што ја смувал ќе го командува, офф (facepalm)
    Јилдиз овој пат не беше крива, тој ја молеше да се смират, да остане со него ради детето, таа не сакаше баш, никаква желба немаше, кај е добра со сите он нејзе и се истура само ради Лејла. По ова мислам дека Јилдиз не треба да му прости никогаш а не уште помош да му пружи и да ги прибира кај неа кога ќе бидат сиромашни. Уствари ајде ќерките на Халид сега многу ја сакаат и таа нив, али него не треба да го погледне.

18. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Па фала богу што тогаш не треба да му помогне. По се што и направил не знам зошто ќе се залага да му помага кога веќе ќе си има свој бизнис и заработка. Сам нека си се снаоѓа. Што ќе и е гајле нејзе. И колку што знам кога почна новата сезона и Јилдиз кога отиде да ја види новата вила старецон пак и понуди да бидат заедно изгледа. :envy:

Лејла гуска невидена, едвај чекам Јилдиз да ја проскубе во фирмата. :D

19. malecko5

malecko5 Популарен член

Овој Метин да не испадне на крај човек на Надир или Шахика? Како ме нервира оваа Лејла колку одвратна стана:puke:

20. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Не ми се верува, Метин уште на почетокот му е адвокат на Халит.