Се е можно. Кога ќе пропадне Халит и он ќе му заврти грб. Само возачот Ситки кој е сиромашен ќе го прими дома и ќе му помага како да му е брат..
Ендер скаше да и каже ама зборовите не и излегуваа од уста,Јилдиз е свесна за се само треба да си признае
Леле за Јилдиз многу ми е мака. Се добро му кажа во лице на старецон ама се знаеше дека нема да се опамети. Па и вели ќе објаснел, и купил куќа на гуската дека немало каде да живее. Глупаци и он и таа. Се ближи тоа кога ќе ја проскубе во фирмата. Едвај чекам.
Многу, многу ми е жал за Јилдиз. Ниту една жена не заслужува да биде изневерена па каква и да е. Старецот сака да седи на две столчиња, ем со нова женска за да се издува, ем со Јилдиз детето да му го чува. Безобразен идиот.
Лејло, мрш дрољо една. Ти доаѓа денот кога ќе бидеш истепана. Морее, требаше тој маж и психопатот да и го дотера умот, јас па уште ја жалев тогаш. Демек греота напатена женичка.
Тука мислам дека прочитав за Лејла дека и за време на снимањето не била нај нај, уште тогаш не ја сакале.
Па уште Халит Џан и го џапа од раце и заедно ќе го пораснеле море мрш Овој мене татко да ми беше усвет ќе фатев
Епа Јилдиз ќе отиде во фирмата и со Лејла ќе се сретнат она изгледа откај Халит идеше, и Јилдиз кога ја фати, многу добро ја проскуба, Ендерче во позадина си се смешкаше а Јилдиз откако ја пушти глупачката ја фатија Каја и уште еден друг и и помогнаа да стане.... После Јилдиз влезе кај Халит ама тој ни два ни три и даде лист да потпише за разводот, она потпиша и си отиде.
Но шо слушнав јас....не дека не знаевме, меѓутоа да повториме. Некогаш порано, додека ќерка му Лила била малечка, женетиот Халит исто вака и купил вила на швалерката Ендер....ама Лејла е кучката, а Ендер ѕверката и легендата ахахахах, тоа јас така само сум необјективна кога ги споредувам. Ај Лејла барем се осветува на Јилдиз, ама оваа Ендер и го загорчила животот на Зерин ни крива ни должна. Е сега Лејла нема среќа во животот и ќе извиси, не дека таа Ендер има којзнае каква среќа, неа уште гром што ја нема удрено ама на Лејла што и да фати, ништо не и оди од рака, па тоа е. Требаше мирно да си остане на работа и да бара некој млад, по можност слободен дали таму, дали преку колеги. Ама има некаков психолошки проблем и таа после тешкиот живот и бара внимание од постар маж.
Коментираме. Смањи малку доживљај. Некогаш на темава многу си напната. Ендер и Зерин барем не биле пријателки, а Јилдиз и помогна многу на Лејла, а таа вака и враќа. Не е исто, капираш?
Јас си коментирам де, некој проблем да не има? Лејла прва и помогна на Јилдиз, после Јилдиз на Лејла, па пак Лејла на Јилдиз, па Јилдиз на Лејла и на крај се скараа. И полека со речникот, не се возбудувај. Не ти дојдов дома да се понашаш, лол.
Гледам дека се палиш кога ќе се спомне Лејла. Затоа смири се. И за друг лик мислам дека се возбудуваше вака. И Лејла прва ја излажа Јилдиз кога не и кажа дека беше на ручек со маж и.
А бејла работа. Како јас се палам кога ти дрољи спомнуваш А ми е гајле мене за Лејла, да поплукам по Ендер за баланс. Не знам шо се одѕиваш па уште и се кара.