Се повеќе и повеќе Каја ми личи / ме потсеќа на Зејнеп. Само у машка верзија. Криејќи се низ маската на добрината. Верувам дека на Каја ич не му е гајле за Ендер. И му чини да си се прави наудрен... Ниту па за Шахика му е гајле. Да му беше немаше да е ладнокрвен за се што она прави и тоа не прави лошо само на другите туку и својот живот си го зезнува. Т.е таа не ни има свој живот. Инаку, Каја не е глупав па да заборавил што се направила Ендер у минатото. Ама како што реков му чини така. Да си има жена дома супер му е што ќе се мачи и нервира...
Ne se soglasuvam so tebe. Tocno deka Kaya e nekako naiven i premnogu dobronameren ama navistina ja saka Ender.
Ne me svakaj pogresno jas samo si go spodeliv mislenjeto. Ovaa tema e otvorena za sekoj da si go spodeli svoeto mislenje, ti mislis taka, jas vaka, nekoj drug misli poinaku. Ne gi zemaj komentarite tolku pri srce duso
Прво не си зимам при срце, второ почитувам различни мислења. Ама вие три или колку и да сте, небитно само чекате мислење за да нападнете па после може и кавга. Зошто не знам и не ме интересира. Затоа реков не ме читај ни ти ни они. Не мора на секое мое ама баш секое мислење во темава одма да се карате.. Уставари како сакате секако јас ќе ве игнорирам.
Баш. Какви фаци прави. Убава е ама со погледот и фациве е одвратна. Инаку ако памтите Ендер уште правиот пат кога ја запозна кажа за неа дека има нешто чудно.
Daa. A na pocetokot koga se pojavi se pretstavuvase kako dobronamerna i naivna licnost (ako go zanemarime faktot sto izlaza deka e sestra na ender i caner)
Спојлер Jas mislev deka ke sfati deka e necija igra zasto taa devojka i kaza Kaja se tusira, kako moze da se tushira ako e u lift, znaci nekoja mestenka e. Ama cim Jildiz mu kaza na Kaja kako si mozel da ja izneverish Ender sigurno ona misli deka stvarno ja izneveril.. Se nadevam deka ke sfatat.. i deka ke se smirat sto pobrgu.
Спојлер Da i jas mislev deka ke svati ama.. Inaku vo najavata za novata epizoda vo kukata na Kaya, Sahika ke pravi nekakva zabava zosto Kaya i Ender se razvedoa i na zabavata keja donese taa devojkata sto bese vo hotelskata soba i ke ja zapoznae so Kaya..
На Лејла каква корпа и удрија на вечерата... Не ја ни приметуваа. А фацата кога Зехра и рече ај ти тргни се..
Некој што ја гледаше серијата од почеток, дали се знае зошто и е Ајсел толку верна на Јилдиз? Знам дека Јилдиз еднаш и рече на таа сестра и, “Ајсел е како некој робот, што и да побарам од неа ме слуша“. Тогаш во куќата не ја сакаа Јилдиз, зошто слугинката се приврза за неа?
Кога Јилдиз се врати во вилата трудна Ајсел тогаш се сожали и почна да и помага и ја праша зашто го трпи сето тоа што и го прават, и кажа јас да бев на ваше место одма ќе си заминев и од тука почнаа да разговараат, Ајсел и помагаше цело време. После плус кога виде дека Јилдиз и Ендер соработуваат (а нели Ајсел порано работеше за Ендер) уште повеќе се зближија и така. Инаку пред тоа кога Ајсел работеше за Ендер ич не ја сакаше Јилдиз, дури прифати наредба од Ендер да и предизвика спонтан абортус на Јилдиз кога она лажеше дека е бремена за да остане во вилата.
Дали ќе ја викне таа гревка леле Мене ме интересира кога ќе се деси сцената со затворот дали е дел од снимена епизода или специјално го снимале само тој трејлер во затвор а таа епизода уште не е снимена?!