1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Забрането јаболко (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Dream-Girl, 31 март 2020.

1. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.001
    Допаѓања:
    9.811
    Јас откако гледам, Ајсел нема ништо со Ендер, слепо ја следи Јилдиз, многу пред Јилдиз да биде бремена со Халитџан.

2. Ender Çelebi

Ender Çelebi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Verojatno uste ne e snimena taa epizoda. Ama mene nikako ne mi e jasno kako ke zavrsat vo zatvor, aj Sahika ubi dvajca, ama Ender i Yildiz zosto bi bile vo zatvor?

3. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Na pocetokot koga Yildiz i Halit se vencaa Ajsel rabtese za Ender skrisno ja vnesuvase vo kukata i sl.
    Mislam deka ednas Yildiz falsifikuvase nakit i go stavi vo sefot a toj vistinskiot go prodade i koga Halit dozna ja namesti Aysel deka ona go ukrala i Halit ja izbrka, ama posle Aysel i se zakanuvase na Yildiz so nesto i morase da ja vrati na rabota ama pod nekoj uslov (ne mi teknuva sto bese uslovot) i od togas nekako i stana verna, ama najmnogu se zblizija po vrakanjeto na Yildiz bremena

На L.i.n.a.a, tinka-mace, Mrs.Precious и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.001
    Допаѓања:
    9.811
    Малку чуден однос имаат тие брат и сестра, Каја и Шахика. Кога се појави Шахика, нели Каја требаше да ја носи на прием во куќата на Халит и Шахика се зафркаваше тогаш, “што ќе правам јас во друштво на старци“, Каја и рече дека жената и ќерките на Халит се млади, а Шахика одговори дека неа ја интересира дали ќе има млади мажи таму :D и Каја се налути, ја опомена. Сега таа не и дава мир на жена му. Чудни луѓе, и родителите им биле чудни, како во затворен круг да си се чувале.

На ludamaja10 и tinka-mace им се допаѓа ова.
  6. Zahirr

Zahirr Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2020
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    3.656
    Работеше за Ендер тогаш на почетокот кога Јилдиз ја изигра Ендер, тогаш Ајсел уопште не ја сакаше Јилдиз. Сега индиректно работи за Ендер преку Јилдиз, кога ќе затреба нешто помага. Може од сожалување и помагаше тогаш пред да биде бремена зашто сите многу лошо се однесуваа со неа тогаш, и децата не ја сакаа.

Последна измена: 6 октомври 2020
    На ludamaja10 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  7. Zahirr

Zahirr Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2020
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    3.656
    Е ајде де, јас затоа мислев дека тоа е сон на Шахика и дека ќе ја има таа сцена во првите епизоди од новата сезона, ама изгледа не. Чим досега не ја дадоа можно е тоа да биде во некоја од последните епизоди на сезоната. Може стварно ќе завршат во затвор.. ќе видиме.

На cresa-jagoda и Ender Çelebi им се допаѓа ова.
  8. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.001
    Допаѓања:
    9.811
    Значи откако гледам, Ајсел така приглупаво трча по Јилдиз “веднаш госпоѓо, да госпоѓо“ и Јилдиз на сестра и и рече дека Ајсел и е личен робот, за се ја слуша, тоа беше на свршувачката на зејнеп во куќата на Халит. Во тоа време сите беа против Ендер, Халит забрануваше Ендер и Џанер да му се доближуваат. Можеби Ајсел на почетокот работела за Ендер, ама откако гледам јас, нема контакти со Ендер.

9. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.400
    Да, со Ендер работеше првите епизоди.

На ludamaja10, tinka-mace, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Okica

Okica Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2012
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    484
    Здраво девојки , сакам да прашам која сезона ја гледаме сега и колку епизоди има една сезона ? Има ли и друга сезона ? Како иде тоа нешто не ми е јасно . Ова подолго ли ќе биде од " малечката невеста " - мала шала , ја обожавам серијава

11. Veta

Veta Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2020
    Пораки:
    766
    Допаѓања:
    2.907
    Колку убава реченица : Неможе да има среќен брак оној којшто растура брак (y)

На Рапунзел.*, malecko5, L.i.n.a.a и 10 други им се допаѓа ова.
  12. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.607
    Јилдиз со фаците на вечерата со Надир :?::^):wasntme:|(:shake::whew: Ке замине ли Лејла конечно? Лила со тортата исто беше многу смешна..Ајселче под хипноза како и секогаш..
    И прашања кои ме мачат:За што е фирмата на Халид никогаш не разбрав.

На Рапунзел.*, elimkd, Ender Çelebi и 3 други им се допаѓа ова.
  13. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Па да ја посетат.:D

Која беше песната што ја пееше братучедката Ипек на роденденот? Ја знае ли некој?:?:

На Ender Çelebi и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  14. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.400
    Пошо работеа со Алихан и имаа споени акции чуда, а таа на Алихан беше нешо за авиони такви работи, мислам дека е за тоа за приватни летови, патувања, пренос и фирмата на Халид...

Последна измена: 7 октомври 2020
    На Elissa, Ender Çelebi и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  15. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.001
    Допаѓања:
    9.811
    Каја уште зинува кога ќе слушне нешто за Лејла :D Згреши Лејла, ако сакаше да ја постигне целта со Халит, требаше и пред него да се прави недостижна, зш Халит е таков чоек шо ќе види мора да го има, ќе се оженеше со неа само за да добие секс :D Оваа ги прифати европските навики на Шахика.
    Шахика ако сака да ја избрка Ендер од животот на брат и, зошто не се досети да му ја намести Лејла, шо и текна со Халит да ги спојува? :^)

На elimkd, tinka-mace, ludamaja10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Pa Halit imase edna paravan firma Argun tekstil, a ovaa glavnata mozebi e nes gradeznistvo zs vo edna epizoda msm vidov maketa na zgradi ili taka nes, ama ne sum sigurna

На Elissa, Lifelive и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  17. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Na Sahika prioritet i e da go unisti Halit i da mu zeme se, a so Ender pokasno ke se zanimava(sega vo 4sezona)

На Рапунзел.*, tinka-mace, ludamaja10 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.361
    Јас стварно не знам зошто Ендер прифати да живее под ист покрив со Шахика, некако глупаво е во иста куќа со сопругот и со сестрата негова. Се вадат со тоа демек аманет му била Шахика на Каја од мајка си ... па тие не се веќе деца
    Без врска

друго интересно, кога Ендер нешто ќе каже или зборува на телефон обавезно Шахика ќе слушне, а кога зборува Шахика тајно никој неможе да ја слушне :)

На Рапунзел.*, ludamaja10, Mrs.Precious и 9 други им се допаѓа ова.
  19. Lifelive

Lifelive Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2019
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    771
    Многу работи се без врска во серијава.. :rofl:

На tinka-mace, cresa-jagoda, Elissa и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.001
    Допаѓања:
    9.811
    Од кај можеше да знае Шахика дека Лејла сепак ќе отиде кај неа? Секако друга љубовница можеше да му побара на Халит, и тоа ќе и упалеше, ама не и се брзаше ко да е нешто итно. Мн како расеана е, сегде ја мати водата и не знае каде попрво да се насочи.
    А Ендер збесна зашто почна да ги гледа Каја и Лејла низ ходниците, затоа се нафати да ја брка, иначе гајле и е за Јилдиз.

Туку како една не се најде да му рече на Халит, “не можам јас, преголема разлика во години“. Демек сите се привлечени од стариот и неговите пари, ниту една не го одбива. Многу нереално ова.

На Justicija, ..barbie.., Mery92 и 3 други им се допаѓа ова.