Забрането јаболко (Канал 5)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Dream-Girl, Mar 31, 2020.

1. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Кога викаше “абе едно дете не ми се погоди паметно“, јас си размислував “мене нека ме посвои“ :?: При толку пари и можности шо ги имаа, отворени врати, Зехра на 30 год дреме на тој јутуб каналот, додека Лила наоѓа клошари за дечковци, помеѓу Емир и Јигит не знам кој е бетер да го трпиш, а и тие богатите шо ги одбира не се ништо поарни, се некои нарциси опседнати со себе, дебили. Не знаат кај тераат овие деца.

Tanjamm and elimkd like this.
  2. Lifelive

Lifelive Истакнат член

Жално и греота е да се рече за деца кои растат без родителска љубов дека не знаат кај тераат... Или ако таткото е богаташ нема врска шо на ќерка му се обраќа со глупава една...

3. Аргентина *

:rofl::rofl::rofl:

Јасно им е на сите дека карактер како Халит не може да ги воспита децата правилно, апсолвирано одамна. Ама тие ко да не виделе ништо друго во животот освен татко им. Ако досега не сфатиле дека неговите постапки не се во ред, што друго да се рече. Нека замине од дома кој не сака глупав да го нарекуваат и нека се осамостои. Нели полнолетни се? Лила има мајка, и Ерим ја има, каква-таква. Ама се гледа како повеќе одговара, оти постојат и полоши татковци и помалку богати чии деца многу повеќе се трудат во животот. А и не ги вика тој глупи од што се многу трудољубиви и вредни. На Лила Јигит и ги пишуваше домашните, лол.

Last edited: Oct 9, 2020
    tinka-mace, elimkd and Ender Çelebi like this.
  4. Ender Çelebi

Ender Çelebi Истакнат член

Искрено и мене воопшто не ми е жал за Халит си го заслужи ова. Тој ниту бил добар сопруг, ниту добар татко. Единствено важно му е да има млада жена покрај него. Ама како и да е ова ќе му биде лекција за во иднина да се смени.

5. Lifelive

Lifelive Истакнат член

Точно не е за жалење Халит, ама децата се.. тие не се виновни за ништо а проаѓаат низ се, почнувајќи од авантурите на татко му па жени се па разведи се, носење различни жени дома, а сега и пропаѓање..
    Колку ми падна жал кога Лила рече сега пак нова ќе донесе и со таа ќе треба да се расправаме (мислејќи на Лејла).

6. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

На Халит ова уште одамна требаше да му се случи. :nod:
    Јилдиз ја изневеруваше два пати, на почетокот со Ендер а сега со Лејла. Она му даде втора шанса дека си имаат бебенце ама тој пак си тргна по старо. Епа сега самиот тој си е крив.

7. Принцезичка1

Принцезичка1 Популарен член

3 пати*
    Шахика ја заборави:lol:

8. Mrs.Precious

:rofl:
    Од толку љубовници што имал неа ја заборавив. :rofl:

9. Аргентина *

Дали тогаш ја изневери Јилдиз со Ендер откако дозна дека Јилдиз е разведена од Кемал или кој беше поводот?

Инаку ја избрка Јилдиз пред да се фати со Шахика. Тогаш татко и го рани Ерим и Халит ја напушти, ја остави сама во куќата дури да се финализира разводот. После Јилдиз го намами со секс и се смирија, ама откако ја наместија за Севда, тоа му беше изговор да ја избрка. На крај разбра дека е наместена, ама не ја прими назад, почна со Шахика, а Јилдиз ја снема нели да не ја обвинат за Ендер, и не потпишаа развод.

elimkd likes this.
  10. Mrs.Precious

Не, тоа беше уште на почетокот, сеуште го немаше Кемал.

Lifelive likes this.
  11. Norah Jones

Norah Jones Популарен член

фала најдов

12. Рапунзел.*

Рапунзел.* Истакнат член

Ситки животот го посветил како шофер на Халит и овој не му купил еден пристоен стан? Мдаајјјјј

ludamaja10 and cresa-jagoda like this.
  13. Mrs.Precious

Ај леле многу ми падна жал за децата. ;(

Имаа многу начини да си најдат престој, како прво мајка и на Лила за што е? Зарем не може она да им помогне?

14. Veta

Veta Истакнат член

Ауу Зехра препотентна,уште Ситки крив и е. Кај човекот 24/7 со нив е ги слуша нивните молби,уште прашува каде се парите што му ги давале.
    Безобразно.

15. Mrs.Precious

Човекот им ја отвори својата куќа, а Зехра зборува за парите кои му ги давале.|( Срамота.

16. Lifelive

Lifelive Истакнат член

Алихан кој што идеше на вечера со внука му и дечко и си зимаше за право да кажува дека не дозволува да иде со него јер како мал бил немирен, сега каде е?

17. Аргентина *

Децата не сакаат да се тргнат од татко им. Зерин ни Халит не би го оставила така, ама тој изгледа од гордост не сака од жените да прима пари. Ама како тргнало, ќе мора.

Ова е и за децата добра лекција. Нека осетат како живеат нивните работници. За Зехра е можеби доцна, но на Ерим ќе му се врежи во свеста.

18. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Зехра претера со тоа превртување очи. Си заслужија се што добија. Невоспитани деца. Ситки им бил крив, мора арно ги прими. Имаше моменти кога Халит му се дереше на Ситки скоро за ништо. Дури Ситки ќе признаеше дека тој ја згазил жената која Ерим ја згази. Мора, сиромашните ги третираа како ѓубре, ако им е сега.

19. elimkd

elimkd Форумски идол

Леле го изнаплакав Халид тој плачи в кола ја плачи пред телевизор

Иначе стварно многу добро го смислиле истиот ден Јилдиз богата а Халид пропаѓа

20. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Халит не ги научи децата да си ја ловат рибата сами, туку тој им ја ловеше.

Зехра и Лила имаат доволно години за да бидат деловни жени, а тие се однесуваат како мали деца.

Кога влегоа во куќата на Ситки, како се вртеа, разгледуваа наоколу. Куќата на Ситки е пристојно и чисто место за живеење, тоа е куќа на еден обичен човек, работник и не е како нивната палата со слугинка каде ниту кафе сами не прават.

Тоа што Јилдиз стана милионер, е смешка. Научна фантастика.