Lele da. Ama sega se vraka starata Ender Çelebi, ke im se odmazdi na site (tesko na Sahika koga ke doznae za igrata )
Може ли некој во спојлер да каже што се случува? Зошто Ендер е лута на Јилдиз и тука на маса ќе и скрши тањир,изгледа затоа што она седеше со Шахика заедно. Ама Ендер е со солзи во очи И плус на едно друго видео и се дереше нешто на Јилдиз и Халид ги слушна,поима немам што е?
Спојлер Ender i vikase na Yildiz zostk dozna deka gi pokanila Kaya i Sahika doma na vecera dodeka Ender i Halit bea na sostanok, i posle Yildiz kaza deka ke se omazi so Halit a Ender i kaza deka nemoze da se omazi dodeka go saka Kerim i Halit slusna. A na videovo Ender se naliti zosto Kaya vednas po razvodot izleguva na vecera so nekoja devojka sto Sahika se obiduva da mu ja namesti, a Yildiz i Halit sedat so niv na masa i zatoa i se naluti na Yildiz i kaza deka ona e najopasnata licnost (bidejki neli drugarka i e a odi na vecera so nejzinata neprijatelka i novata devojka na poranesniot soprug). A toa sto ja nateraa da place sigurno skapo ke im go naplati
Каде можам да ја гледам онлајн серијава? Ја гледав на „Со превод" ама прекинаа на 153 епизода. Може и со англиски превод да е, не е проблем.
Некои епизоди од 3та сезона губат смисла али се јаде. Ама во 4та со ова како Јилдиз ќе седе со Шахика, уште што не си правеа зад себе во оваа сезона, се угнетуваше оваа на Халид и сега заедно...Дно е малку 4та сезона, ако е филм, ама барем малку реално нешто. Све губе вака..сеа па Шахика и Јилдиз, глупости..
Јилдиз кога можеше со Ендер да се смири, не ме чуди да се здружи и со Шахика. Да не се појавеше Шахика, Ендер се уште ќе и се одмаздуваше на Јилдиз. Новата на Каја личи малку на Лејла.
Е па живи глупости и уште ли ќе ја има Шахика во серијата. Па не ми се верува Јилдиз да е до толку гуска и со неа да биде пријателка.
https://www.instagram.com/p/CGQBAV8KsA7/?igshid=67745ih4ro10 Ова меѓу Ендер и Каја што може да значи?
Спојлер Епа Каја вечерта кога отиде дома пред врата се сретна со тренерот по спорт на Ендер, масата беше со цвекиња, свеќи-романтична вечера и кога отиде во собата Ендер (ја успаа со некои капки) спиеше а доле беа расфрлани алишта-Шахика намести да изгледа како демек го изневерува и он поверува глупав. Утредента Ендер му ѕвонеше (нема поим што се случило) ама он не се јавуваше и она отиде во хотелот, ама Шахика го однесе Каја на појадок и намести некоја девојка да ја отвори вратата и да каже дека Каја се тушира и тука Ендер се шокираше, почна да плаче (не ми е јасно како можеше да поверува во тоа). И тука сценава е направена да изгледа како да се сретнуваат пред лигтот ама нема да се сретнат Каја ќе види некоја девојка, а Ендер ќе види некои други луѓе во лифтот.