Забрането јаболко (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Dream-Girl, 31 март 2020.

1. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.985
    Допаѓања:
    13.762
    Како Шахика сопруга на Надир? Почнаа да тупат веќе.

2. Osamena devojka

Osamena devojka Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2018
    Пораки:
    441
    Допаѓања:
    3.424
    Sahika

3. Zahirr

Zahirr Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2020
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    3.656
    Фејк брак, потплатила свештеник, сведоци, средила се за да ги наследи неговите 50% акции и да застане на чело на фирмата..

На Osamena devojka, Black girl, ema-emicka и 5 други им се допаѓа ова.
  4. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    @Shahika свадбени ѕвона ѕвонеле и не не викна на свадба а:^):D:D

На Osamena devojka, ludamaja10, Shahika и 3 други им се допаѓа ова.
  5. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    623
    Ова со труењево е жива глупост. Зарем нема да има истрага, нема да се дознае дека е труен па во Турција баш??? Ама ја гледам има интересни поуки дека такви евтини финти на местенки се прават.
    Исто и добра поука е за Халит случувањата и односот кон него од страна на ,,пријателите,,!

На Osamena devojka, Ender Çelebi, elimkd и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Zahirr

Zahirr Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2020
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    3.656
    Се изнервирав вчера за 4тата сезона.. Кои глупости не ми се верува.
    Ендер и кажа на Јилдиз дека се развеле со Каја зашто Каја ја изневерил и Јилдиз и кажа не е можно јас ќе зборувам со него и Ендер и кажа у никој случај да не зборува со него инаку тешко неа ама Јилдиз како Јилдиз откако си отиде Ендер му се јави на Каја и он дојде. Она го праша како си можел да ја изневериш Ендер и он се насмеа и кажа не ми се верува таа ли ти го кажа тоа и она кажа да и Каја кажа таа ме изневери мене а не јас неа и Јилдиз му кажа како така, има нешто тука зборете решето го проблемот и Каја кажа немам јас што да зборувам со неа.. И Јигит и кажа на Ендер дека Каја отишол да се види со Јилдиз а Јилдиз не и кажа ништо на Ендер демек од страв.. глупости живи и Ендер прво за тоа и се налути.. Наместо да и кажеше и да зборуваат ко луѓе они комплицираат на преглуп и прост начин..
    После Ендер отиде на бизнис вечера со Халид да видите како ја гледаше значи каков женкар е човеков страшно.. Халид и кажа да не се секира за Каја, збореа нешто за нивниот брак дека не бил толку лош Ендер кажа тоа не беше ни брак и Халид и вика не се глупирај не беше толку лошо, сепак ме истрпе 17 години :rofl::rofl:
    Јилдиз го викна Каја дома да зборат за парите (Јилдиз ја тужеа од фирмата што снимаа со Зехра видео да ги продаваат кашичките на интернет, не смеела да го прави тоа пошто имала договор со фирмата и сега треба да плати 5 милиони) ама Каја и кажа дека и ветил на Шахика нешто и она кажа е добро де нека дојде и Шахика и Ерим ги виде кога збореа вечерта и и кажа на Ендер дека кога Каја зборел со него Шахика останала со Јилдиз и си збореле најнормално без да се караат и дека му изгледало дека биле у добри односи.. И на Ендер толку и треба сега и на Јилдиз и е лута, Јилдиз и ѕвонеше неколку пати Ендер не и крена и на крај и крена дојде у вилата за да зборуваат и многу беше лута и се изнавика на Јилдиз, вика Шахика организира забава што се спасила од мене, Лила си организира моминска вечера со мајка и, за мене на никој не му е гајле, ти си се дружиш со Шахика.. И Јилдиз и кажа дека тоа со Шахика не било ништо и дека ќе се мажи со Халид, и Ендер тука се развика како ќе се мажиш со Халид кога го сакаш Керим и во тој момент влезе Халид со Ерим и слушнаа се и двајцата.. И така заврши епизодата.
    И во најавата Халид ќе ја праша Ендер дали тоа што го кажала е вистина и потоа ќе му каже на Ерим се што слушнал да заборави поради Халитџан, у смисла дека и да е вистина нема врска он ќе се омажи со Јилдиз ем поради Халитџан ем да си се вратат како што си беа, Шахика му мести нова девојка на Каја и ќе одат на вечера сите заедно со Халид и Јилдиз, Јилдиз сигурно морала поради Халид да отиде и Џанер ќе и каже на Ендер дека Шахика му местела некоја на Каја и ќе дознае во кој ресторан се и ќе отидат таму Џанер и Ендер и Ендер ќе му каже на Каја срам да ти е како можеше и на Јилдиз ќе и каже ти си најопасната жена што сум ја запознала и Јилдиз ќе и каже не зборувај глупости Ендер и Ендер ќе и го преврти тањирот и после ќе им каже на сите дека сите што ја расплакале и растажиле ќе платат..
    Единствената добра работа во сите глупости-Ender Celebi is back :muscle: Ќе им врати мило за драго..

На Mrs.Precious, ema-emicka, Ender Çelebi и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Zahirr

Zahirr Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2020
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    3.656
    Отровот беше у алкохол и нема да се покаже ништо.. Ќе има истрага ама ќе кажат дека умрел од срцев удар, може отровот стварно му предизвикал срцев удар.. Добро одиграно @Shahika :devil:

8. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    623
    @Zahirr реално не е можно. Значи отров не предизвикува срцев удар.
    Ама нема врска. Филм е и простено е. Има интересни работи.

На Osamena devojka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Ако отровот е ставен во алкохолот нема да се покаже?:^)

На cresa-jagoda и babaDara им се допаѓа ова.
  10. Shahika

Shahika Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2020
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    750
    Татататаа :devil:
    Немаше веселба, затоа не ве викнав.. Имаше само едно мртво тело и еден свештеник, не беше баш забавно :rofl:
    Глупост, а? Доброо, ќе имам на ум што си кажала :devil:

На cresa-jagoda и tinka-mace им се допаѓа ова.
  11. Shahika

Shahika Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2020
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    750
    Благодарам Захир душо.. Барем некој да ме пофали :l:

На cresa-jagoda, Рапунзел.* и Zahirr им се допаѓа ова.
  12. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Oooo shit:rofl: мислев дека за сведок ќе викнеш некој од темава:?: а јас сакав и за бидермаерот(дезинфециран:rofl:) да се редам во прв ред ама ништо..:doh:
    Ама морам да те пофалам каков стајлинг за погребов аауу гориш :inlove:

На Ender Çelebi, cresa-jagoda, ludamaja10 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Zahirr

Zahirr Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2020
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    3.656
    Отров може да предизвика срцев удар. Зависи од отров до отров, отров можат да бидат илјадници различни супстанци. Некои од нив можат да предизвикаат зголемен крвен притисок што ќе доведе до тахикардија и со тоа многу лесно може да дојде до срцев удар. Затоа реков добро одиграно :devil:

14. Zahirr

Zahirr Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2020
    Пораки:
    781
    Допаѓања:
    3.656
    Зависи до отровот, може да покаже ама може и да не покаже. Постојат отрови во многу мали количини што веднаш се раствораат и многу брзо дејствуваат. И може да не се покаже посебно ако е растворено во алкохол. Алкохол е најдобриот растворувач, раствора се освен органски соединенија а отровите се најчесто киселини и бази со нешто комбинирано а тоа се неоргански соединенија.

На Ender Çelebi, cresa-jagoda, Рапунзел.* и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Shahika

Shahika Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2020
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    750
    Ајде во друга прилика те викам обавезно. За свадбата со Керим мачето моее рррррр :inlove::inlove:
    Инаку благодарам :D Јас сум жена која секогаш внимава на стајлингот.

На elimkd, cresa-jagoda и tinka-mace им се допаѓа ова.
  16. Shahika

Shahika Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2020
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    750
    Аии луѓе, женскава е бетер од мене :rofl: Добивам конкуренција :rofl::rofl: @Zahirr душо од каде таква запознаеност за отровите? :rofl:

На Zahirr, elimkd, Ender Çelebi и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Shahika

Shahika Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2020
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    750
    Инаку да, се што кажа Захир е навистина точно. Само се чудам од каде знае?! :^):^)

На Zahirr му/ѝ се допаѓа ова.
  18. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    @Zahirr ти да не си тој човекот Шахика што му се јавуваше да преминете на планот? :wasntme::D:D:D

На Zahirr, sunshinebabe, elimkd и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.993
    Допаѓања:
    9.799
    Е сега вие, дека омилениот пар Ендер и Каја ви се разведе велите глупа станала серијата, а серијата уште при крај на втора сезона оглупе кога ништо не се случуваше и тупеа епизоди и епизоди пред да дојде Шахика....а откако дојде, се десија најневеројатните глупи нешта :) од начинот на кој ја исчуваа исчезнатата Ендер....до не знам Халит каков безмозочник требаше да биде за да се вери со личност која ја биеше глас дека е трујач и по чие појавување луѓе умираа, а син му легна болен со чудни симптоми.

Којзнае Надир дали е воопшто разведен од првата жена на Халит.
    Ако не е, таа би требало да и се нафрли на Шахика и да се здружи со Ендер.
    А ако Ендер повторно ја замрази Јилдиз, Јилдиз ќе мора со Шахика за да се заштити.

Поука во серијата - Халит чим не го биваше да најде саглам сопруга, да знаеше да живее како самец како на куп др луѓе што не им е потребна жена, многу проблеми ќе си ускратеше себеси и на останатите :)

20. Рапунзел.*

Рапунзел.* Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2020
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    859
    Па ти си девојко експерт :rofl::rofl::rofl:
    Ги исконсултира таму во серијата како да постапат со отровиве :D

На Shahika, Zahirr, Ender Çelebi и 1 друга личност им се допаѓа ова.